10.3.14

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την επίθεση φασιστών στη Νομική Σχολή Κομοτηνής

Για μια ακόμα φορά η ακροδεξιά – φασιστική συμμορία έδειξε το πρόσωπό της. Με τη θρασύδειλη επίθεση το βράδυ της Τετάρτης 5/3, με σβάστικες και απειλητικά συνθήματα στους χώρους και τα υλικά της ΕΑΑΚ, της ΚΕΕΡΦΑ και άλλων αριστερών και αναρχικών σχημάτων, όχι μόνο ανακοινώνουν χυδαία την παρουσία τους στο Πανεπιστήμιο αλλά αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά σε ποια πλευρά βρίσκονται.
Στη μέση της βαθύτατης κρίσης του καπιταλισμού, όπου ο λαός, εργαζόμενοι, άνεργοι, νεολαίοι στενάζουν από τις μνημονιακές επιταγές της ΕΕ, του κεφαλαίου και της ελληνικής κυβέρνησης, τα φασιστοειδή τσιράκια των παραπάνω επιτίθενται μέσα στα σκοτάδια σε κάθε φωνή αντίστασης και ανατρεπτικής προοπτικής.
Γιατί είναι αυτοί που από τη μια βγάζουν πύρινους «πατριωτικούς λόγους» ενώ από την άλλη  είναι οι ίδιοι τραμπούκοι που σπάνε απεργίες για χάρη των αφεντικών, είναι οι δολοφόνοι μεταναστών και αγωνιστών, είναι τα λαμόγια που υπερασπίζονται τα συμφέροντα του κάθε Μπόμπολα ενάντια στη ζωή του λαού και στο περιβάλλον, είναι οι παρακρατικοί που τόσα χρόνια βρίσκονται απέναντι μας σε κάθε δίκαιο αγώνα εργατικό και νεολαιίστικο. Είναι αυτοί που τελικά αποδεικνύονται κάθε μέρα οι καλύτεροι σύμμαχοι ΕΕ – κυβέρνησης – Τρόικα κάνοντας τη «βρομοδουλειά» της βίας και της τρομοκράτησης.
Τους τύπους αυτούς τους ξέρουμε καλά. Δεν κατάφεραν να τρομοκρατήσουν και να λυγίσουν τόσα χρόνια τους αγωνιστές της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και της ΕΑΑΚ, δεν θα τα καταφέρουν ούτε τώρα, ούτε ποτέ. Στις άνανδρες, στα σκοτεινά επιθέσεις τους θα απαντήσουμε και τώρα όπως πάντα με τους αγώνες που δίνουμε καθημερινά στο Πανεπιστήμιο και στις δουλειές μας για την οργάνωση και γιγάντωση ενός λαϊκού κινήματος αντικαπιταλιστικής ρήξης και ανατροπής όλων όσα αυτοί εκπροσωπούν.

Ούτε στην Ροδόπη, ούτε και πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.