9.3.14

Ένταξη στο Πρόγραμμα LEADER 4 Έργων του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Στο Πρόγραμμα «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 – 2013» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εντάχθηκαν και θα λάβουν χρηματοδότηση 4 έργα της ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ Α.Ε. που αφορούν το Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Τα έργα ανήκουν στο πρόγραμμα LEADER, εντάσσονται στο Μέτρο 41: 1)Υπομέτρο L313 «Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων», 2) Υπομέτρο L321 «Βασικές Υπηρεσίες για την οικονομία και τον Αγροτικό Πληθυσμό και 3) Υπομέτρο L322 «Ανακαίνιση και Ανάπτυξη Χωριών» και είναι τα εξής:
• Προβολή ορεινών διαδρομών του Δήμου Αλεξανδρούπολης μέσω νέων τεχνολογιών (συνολικού κόστους 14.883 ευρώ)
• Προμήθεια στολών για τη Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξανδρούπολης (συνολικού κόστους 24.907,50 ευρώ)
• Ανακατασκευή πρώην Δημοτικού Σχολείου στον Οικισμό Κοίλα της Δημοτικής Ενότητας Φερών (συνολικού κόστους 137.000 ευρώ)
• Ανακαίνιση χώρου πρώην Δημοτικού Σχολείου Κίρκης (συνολικού κόστους 285.000 ευρώ)
Άμεσα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες σύνταξης των αντίστοιχων φακέλων και μετά την έγκρισή τους θα προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.