7.3.14

Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου σε χωριό της Ξάνθης

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, έπειτα από αστυνομικές έρευνες, η απόπειρα ληστείας σε βάρος 78χρονου, στη Βελόνη Ξάνθης. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν στη Βελόνη Ξάνθης, τρεις άνδρες, ηλικίας 33, 22 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Οι δράστες, το βράδυ της 5ης Μαρτίου 2014, φορώντας κουκούλες, εισήλθαν στην οικία του 78χρονου, προκειμένου να αφαιρέσουν χρήματα. Μόλις ο 78χρονος τους γνωστοποίησε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, τον χτύπησαν με τα χέρια στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς τον ελαφρά και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας τους τρεις άνδρες.
Ο 78χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.