3.3.14

Έρχονται αυτοδιοικητικές εκλογές και καλό είναι να θυμόμαστε τις επιλογές της ΝΔ

Πιστέψτε σ’ αυτό τον νέο.
Ο νέος της Νέας Δημοκρατίας!!!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/3/14 15:10

    Αν υπάρχει ακόμη, η επιθυμία και η ανάγκη, να ξαναφτιάξουμε έναν Δήμο Κομοτηναίων, που θα αποκτήσει νοικοκύρεμα οικονομικό, θα ξανακάνει τον τόπο ένα απέραντο εργοτάξιο φτιάχνοντας έργα υποδομών και δίνοντας εργασία σε δεκάδες ή και σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας, αλλά και έργα που θα δώσουν έναν αέρα μιας σύγχρονης πόλης, με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης όλων των συμπολιτών και σε κάθε άκρη της πόλης, αλλά και σε κάθε οικισμό, με νέες διοικητικές καινοτομίες που θα διευκολύνουν όλους όσους απευθύνονται σε υπηρεσίες του Δήμου και την εφαρμογή προγραμμάτων αθλητισμού, πολιτισμού με την αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της περιοχής μας, έξω από κάθε κομματικό και πολιτικό στερεότυπο, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    Ο νοικοκύρης, ο καθώς πρέπει, ο τίμιος και υπεράνω κάθε υποψίας,ο καλός οικογενειάρχης ο ακομμάτιστος και ανεξάρτητος,το παιδί της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο αναμορφωτής αυτής της πόλης και προ πάντων ο ανερχόμενος όλων των συναθροιζομένων στο γραφείο του 4ου ορόφου του Διογενείου Κτηρίου ο μοναδικός μας
    Κ Ω Τ Σ Α Κ Η Σ Δ Η Μ Η Τ Ρ Η Σ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/14 14:00

      Οι συναθροιζόμενοι του 4ου ορόφου συζήτησαν το μέλλον του κ. Πετρίδη. Τους ενδιαφέρει ο κ. Πετρίδης, ο Λαζαρος έχει την καλύτερη γνώμη για τον Γιώργο....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/14 16:30

    Κάτσε να θυμηθούμε και τις επιλογές πασοκ. Ξέρετε, το κόμμα που στηρίζετε (για να μην ξεχνιόμαστε)
    1.Ακης Τσοχατζόπουλος
    2.Τάσος Μαντέλης
    3.Γιάννης Σμπώκος
    4.Θεόδωρος Τσουκάτος
    5.Κίμων Κουλούρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/14 14:58

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΡΕ ΣΥ; ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ Τ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ; ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΕ. ΟΙ 58 + 75 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΥΑΚΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΟΛΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ . ΕΛΕΟΣ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.