10.3.14

Παρουσιάστηκαν επίσημα οι αντιπεριφερειάρχες της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης»

Το Σάββατο 8 Μαρτίου παρουσιάστηκαν κι επίσημα στην Κομοτηνή, οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες της παράταξης «Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση», η οποία στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην συνέντευξη τύπου το παρών έδωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Κώστας Μορφίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Χαρίτου και δεκάδες κόσμου.
«Η διαδικασία που εξελίσσεται μέχρι τις εκλογές δε θα γίνει ερήμην των πολιτών της περιφέρειας. Αντίθετα, επιδίωξή μας είναι όλα αυτά να τα συζητήσουμε και να τα συνδιαμορφώσουμε με τους κοινωνικούς, επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς της περιοχής, καθώς και με τον κόσμο της εργασίας», ανέφερε ο κ. Κώστας Μορφίφης, λέγοντας παράλληλα πως «γι’ αυτό και τα σχήματά μας θα είναι πολύχρωμα, ανοιχτά στον κόσμο της εργασίας, στους νέους επιστήμονες, στην κοινωνία που πλήττεται. Και μαζί μ’ αυτούς μπορούμε να αναλάβουμε τη διοίκηση της περιφέρειάς μας και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».
Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες ανά Περιφερειακή Ενότητα είναι:
  • ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ: Τουρτούρης Σπύρος – Γιατρός, Δ/ντής αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκ. Δράμας
  • ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ: Λασκαρίδης Παντελής – Οικονομολόγος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση
  • ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ : Αγοραστού Βάσω – Καθηγητής οικονομολόγος, Υποδιευθύντρια 2ου Λυκείου Ξάνθης
  • ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ: Κουτάβας Απόστολος – Συνταξιούχος ΕΑΣ Ροδόπης
  • ΠΕ ΕΒΡΟΥ: Δούκας Χρήστος – Πολιτικός μηχανικός

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/3/14 18:44

    Τον κόσμο δεν μας έδειξες ρε piazza...Μήπως δεν ήταν δεκάδες όπως γράφεις και ήταν μονάδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/14 06:46

    Αυτοί θα πάθουν μεγάλη πλάκα, γνώριμοι παλαιοκομματικοι διατελέσαντες σε αντιδημαρχιες επηρεάζοντας την αναπτυξη με τον πιο χειριστο τρόπο. Νεότερα εν καιρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.