13.3.14

Συνάντηση Φελίνας Καζάκου με εκπροσώπους του Μειονοτικού Τύπου

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής, επικεφαλής του συνδυασμού «Εμείς… η πόλη», Φελίνα Καζάκου-Βρούζου, με σκοπό την ολοκληρωμένη καταγραφή των απόψεων και αποτύπωσης των προβλημάτων της καθημερινότητας, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του μειονοτικού τύπου.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι του μειονοτικού τύπου, όπου η Καζάκου άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που τους απασχολούν ενώ παράλληλα αντάλλαξε απόψεις σχετικά με την καθημερινότητα των πολιτών στους οικισμούς και τις εγκαταλειμμένες γειτονιές της πόλης. Σημαντικό για την ίδια αλλά και τους συνεργάτες της είναι η αμεσότητα που πρέπει να έχει ένας Δήμαρχος με τους ίδιους τους πολίτες και τόνισε την απουσία του Γιώργου Πετρίδη.
Η κ. Καζάκου είπε πως είναι ανοιχτή σε διάλογο και συνεργασία με όλους τους πολίτες,  πως θέλει να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη ομάδα συνεργατών, που θα προέρχονται από όλους τους κοινωνικούς χώρους, ομάδες, επαγγελματικές κατηγορίες και συλλόγους και να βαδίσουν μαζί αυτόν τον δρόμο και συνέχισε λέγοντας: «Όπως όλοι ξέρουμε η πατρίδα μας και συνεπώς και σε τοπικό επίπεδο είμαστε αντιμέτωποι με σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στόχος μας είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων. Εάν υπάρξουν πραγματικά σχέδια και ολοκληρωμένες προτάσεις, χρήματα μπορούνε να βρεθούν και να δοθεί  άμεσα λύση στο τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.