4.3.14

Εξορμήσεις Ελένης Λαφτσή στους οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής

Συνάντηση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Γρατινής, πραγματοποίησε  η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηναίων, Ελένη Λαφτσή συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή.
Η υποψήφια Δήμαρχος είχε μια εποικοδομητική και παραγωγική συζήτηση με τα μέλη του συλλόγου, που καταβάλλουν τις δικές τους προσπάθειες, πέρα από την τήρηση των εθίμων, για την συνοχή της τοπικής κοινωνίας και τη σύσφιξη των σχέσεων.
Τα μέλη του συλλόγου κατέθεσαν στην κ. Λαφτσή την αγωνία τους για την εγκατάλειψη του οικισμού από πλευράς Δημοτικής Αρχής, η οποία αποτυπώνεται στις ελλείψεις υποδομών, στα οδικά και αρδευτικά δίκτυα, στην διακοπή των έργων του Αναδασμού,  άρα και την αδυναμία αξιοποίησης των ξηρικών χωραφιών. Ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι η  πολύχρονη απουσία σχεδιασμού από πλευράς Δημοτικής Αρχής, για την αξιοποίηση του Φράγματος Γρατινής, το οποίο θα μπορούσε να αποτελεί ένα από τα αξιοθέατα της περιοχής και θα μπορούσε να συνοδευθεί και με άλλες υπηρεσίες που να εμπλέκονται με  τον τουρισμό. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η ανεργία να αυξάνεται και οι νέοι να εγκαταλείπουν την περιοχή.
«Όσο μένουν αναξιοποίητα τα συγκριτικά μας  πλεονεκτήματα τόσο θα βλέπουμε τους νέους   να  εγκαταλείπουν τις περιοχές του και να αναζητούν αλλού, στα κοντινά αστικά κέντρα, το μέλλον τους και τη ζωή τους», τόνισε η κ. Λαφτσή.
Παράλληλα η κ. Λαφτσή με τους συνεργάτες της παραβρέθηκαν στο Φανάρι, όπου αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Φαναρίου για την Καθαρή Δευτέρα, αψηφώντας τον βροχερό καιρό, τηρώντας και φέτος το έθιμο με την παραδοσιακή φασολάδα στα ξύλα! Στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά ΜΜΕ, στάθηκε στην εγκατάλειψη των οικισμών του Δήμου, αλλά και στην Αλληλεγγύη που ευτυχώς υπάρχει μεταξύ των πολιτών, αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/3/14 15:47

    Τον εθνικό ύμνο λένε?
    Χθες χορό η ανατρεπτική Λαφτσή , ίδια η Μανωλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/14 20:04

    Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.