17.3.14

Με τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης

Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης και φορείς του Υπουργείου, πραγματοποίησαν την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για  θέματα της Περιφέρειας.
Ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης μεταξύ άλλων θεμάτων έθεσε και το υψίστης προτεραιότητας ζήτημα της κατασκευής του οδικού άξονα «Δράμας – Καβάλας». Ο Υπουργός ανακοίνωσε στον περιφερειάρχη την ένταξη του συγκεκριμένου έργου, προϋπολογισμού 140 εκατομμυρίων ευρώ στο Κεντρικό Τομεακό Πρόγραμμα του Υπουργείου.
Σημειώνεται ότι η «Εγνατία Οδός ΑΕ» εκπονεί μελέτη για το συγκεκριμένο έργο με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με την μελέτη του τμήματος «Δράμα – Άγιος Αθανάσιος», να αναμένεται να παραδοθεί έως το τέλος του έτους.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/3/14 10:23

    Τον Τσίπρα και το Μορφίδη (τους ... "νικητές") τους ρώτησαν; Μπορεί να έχουν αντιρρήσεις. Δεν είναι φασισμός να λογαριάζουν χωρίς τους ... "νικητές"; Λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.