6.3.14

Παρουσίαση υποψηφίων του ψηφοδελτίου της παράταξης «Πόλη + Ζωή»

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου ο Δήμαρχος Δράμας παρουσίασε νέους υποψήφιους από το κεντρικό ψηφοδέλτιο και από την Δημοτική Κοινότητα Δράμας αλλά και υποψηφίους που για προσωπικούς λόγους έλειπαν από την ανακοίνωση της 19ης Ιανουαρίου 2014. Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:
Δαϊλάκης Απόστολος, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός - ΕΔΕ - Πρόεδρος Γ.Σ. Δόξα Δράμας - Μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Δράμας
Μάνιος Διονύσης, Φοιτητής Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου - Πτυχιούχος Γερμανικής Γλώσσας
Μαραπίδου Μαργαρίτα, Μαία - Υπάλληλος Γενικού Νοσοκομείου Δράμας - Μέλος του Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ν. Σεβάστειας
Σαλπιστής Γιώργος, Εκπαιδευτικός - Πρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ -Πρώην Πρόεδρος ΕΛΜΕ - Πρώην Αντιπρόεδρος Σωματείου Πόλη+Ζωή
Σαραφούδη Κωνσταντίνα, Οικονομολόγος - Τραπεζικός Υπάλληλος
Τσαγκαλίδης Θεοφάνης, Συνταξιούχος ΙΚΑ
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας Δημήτριος Κυριαζίδης Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε τελικώς στο ψηφοδέλτιο της παράταξής, λόγω φόρτου εργασίας από τις νέες αυξημένες αρμοδιότητές του, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και την στήριξή του στο πρόσωπο του Δημάρχου Δράμας Κυριάκου Χαρακίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.