6.3.14

Στοιχεία για την ευλογιά των προβάτων στη Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Με αφορμή ορισμένες λανθασμένες πληροφορίες που διατυπώθηκαν και συνεχίζουν να διατυπώνονται στα ΜΜΕ, παρά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ θα ήθελε να  ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για  την πορεία της επιζωοτίας:
Η μέχρι τώρα εξέλιξη της νόσου (τελευταία ημερομηνία  θανάτωσης ζώων η 26η Φεβρουαρίου 2014, στην Ροδόπη) δεν επιτρέπει ασφαλείς προβλέψεις και εκτιμήσεις. Παρόλα αυτά μπορούμε να πούμε πως υπάρχει σχετική ύφεση ως προς την  συχνότητα και στον αριθμό εμφάνισης νέων κρουσμάτων. Δείτε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα σχετικά με την πορεία της νόσου ανά Περιφερειακή Ενότητα .

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/3/14 17:29

    Η διατύπωση των διαπιστώσεων δεν αρκούν. Κατατρέφεται η κτηνοτροφία και εσείς απο την κορυφη μέχρι τον ασχολείστε με τρίχες. Χαθηκαν απο το ωχ δεν βαρι΄΄εσαι 18000 προβατα,,, μπορείτε να μας πείτε σε πόσα χρόνια θα θα γινουν τα νεα κοπαδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.