19.3.14

Κι επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας ο Πολυχρονιάδης Αντωνιάδης

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Ορεστιάδας ανακοίνωσε ο Πολυχρόνης Αντωνιάδης. Με την υποψηφιότητα αυτή, ο κεντρώος χώρος της πόλης θα μπορέσει να εκφραστεί πιο άνετα πλέον, καθώς μέχρι στιγμής υπήρχαν ψηφοδέλτια που άνηκαν στην παραδοσιακή δεξιά, ένας συνδυασμός με δυνάμεις της αριστεράς και ένας που στηριζόταν από το κομμουνιστικό κόμμα. Ο κ. Αντωνιάδης σε δήλωσή του αναφέρει:
«Η μάχη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών βρίσκει το δήμο και την κοινωνία της Ορεστιάδας μπροστά σε κρίσιμες εξελίξεις για το μέλλον του τόπου μας. Η κοινωνία των πολιτών οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες. Θα πρέπει να συμβάλλει στην αλλαγή πλεύσης. Ο δήμος Ορεστιάδας με τις οικονομικές –κοινωνικές-πολιτικές και πολιτιστικές δυνατότητές του έχει μια μεγάλη ευκαιρία –πρόκληση: να καινοτομήσει και να ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές. Να διατηρήσει την κοινωνική συνοχή σε μια περίοδο σκληρής δοκιμασίας των ελληνικών νοικοκυριών.
Να διαμορφώσει ένα περιβάλλον τόνωσης της τοπικής οικονομίας με τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την προώθηση συνεργασιών διαπεριφερειακού διαβαλκανικού χαρακτήρα. Σε μια εποχή ραγδαίων ανακατατάξεων ο δήμος Ορεστιάδας μπορεί να αλλάξει τη ζωή των πολιτών του προς μια θετική και ελπιδοφόρα κατεύθυνση. Αυτή είναι η πρόκληση και η πρόσκληση προς όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του δήμου Ορεστιάδας.
Σ’ αυτό το προσκλητήριο θα είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφιος δήμαρχος. Είναι η ώρα να συναντηθούμε όλοι για το κοινό καλό του δήμου και των πολιτών του. Για την Ορεστιάδα που μας ταιριάζει και ονειρευόμαστε. Γι’ αυτή την Ορεστιάδα αξίζει όλοι μας να αγωνιστούμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Το μέλλον της Ορεστιάδας είναι μια υπόθεση και ευθύνη όλων μας. Με όραμα και σχέδιο οικοδομούμε το δήμο Ορεστιάδας του 21ου αιώνα».

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/3/14 18:47

    επιτέλους ένας νέος άνθρωπος με φρέσκες ιδέες για τον δήμο της Ορεστιάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/3/14 09:47

    Ε...ρε γέλιο!
    Ειναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία και ο μοναδικός που άσκησε εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/3/14 16:24

    ΨΕΜΑΤΑΡΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/3/14 16:26

    ΨΕΜΑΤΑΡΑΣ αλλά έχει συμβούλους τους καλύτερους λεχριτες της Ορεστιαδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.