17.3.14

Στον Κάλχα Κομοτηνής περιόδευσε η Ελένη Λαφτσή με τους συνεργάτες της

Θερμά χειροκροτήματα επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Κάλχαντος, για την υποψήφια Δήμαρχο Ελένη Λαφτσή, η οποία συνεχίζοντας τις επισκέψεις, βρέθηκε σε καφενεία και σε στέκια νεολαίας του οικισμό.
«Ζητήστε τους  το λόγο και αποδώστε   ευθύνες στους  υποψηφίους της τωρινής Δημοτικής Αρχής, οι οποίοι θα έλθουν και πάλι να σας ζητήσουν την ψήφο. Που είναι αυτά τα τελευταία 3,5 χρόνια; Ήταν κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μειονότητα; Δεν βλέπουμε να ολοκληρώθηκαν τα έργα, μετά από εκείνες τις καταστροφικές πλημμύρες. Ποια είναι η δράση τους για τον καπνό και για όλα τα αγροτικά προϊόντα. Μην ακούτε ότι ο Δήμος δεν έχει δύναμη να παρέμβει. Έχει εξουσία ο Δήμος και πολλές δυνατότητες, τις οποίες όμως αυτοί που έχουν βολευτεί σε καρέκλες, δεν τους νοιάζει να τις αξιοποιήσουν».
Παράλληλα η κ. Λαφτσή κάλεσε τους κατοίκους να ψηφίσουν ελεύθερα, να αναδείξουν ανθρώπους που ήταν κοντά τους όλο αυτού τον καιρό. «Μην υποκύψετε σε παιχνίδια που παίζονται  στην πλάτη σας και κάτω από το τραπέζι εις βάρος σας. Εμπιστευθείτε μας και εμείς θα λογοδοτούμε σε εσάς. Ελάτε να ξεκινήσουμε την Ανατροπή που έρχεται, από το Δήμο Κομοτηνής». Για άλλη μια φορά η υποψήφια Δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που την συνόδευαν, έγιναν δέκτες της απελπισίας και των παραπόνων, για εγκατάλειψη, για αδυναμία πληρωμής των χαρατσιών-λογαριασμών και γενικά για αδυναμία της καθημερινής επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.