18.3.14

Με νέα εξόρμηση στο κέντρο της Κομοτηνής συνέχισε τη δράση του ο «Σπάρτακος»

Πολυμελές κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεων στα καταστήματα και των συζητήσεων με τους επαγγελματίες, μετά την Ορφέως επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου 15 Μαρτίου και την οδό Δημοκρίτου. Άλλη μία οδό δηλαδή που έπληξαν βαρύτατα οι ακατανόητες αποφάσεις της δημοτικής αρχής, τόσο ως προς την κυκλοφοριακή συμφόρηση και την ταλαιπωρία των περιοίκων, όσο και ως προς τις βαριές οικονομικές επιπτώσεις για τα καταστήματα.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Νεκτάριος Δαπέργολας και τα άλλα μέλη του «Σπάρτακου» διένειμαν ενημερωτικό υλικό, συζήτησαν για τον ποδηλατόδρομο αλλά και για άλλα θέματα της πόλης και κυρίως ξεκαθάρισαν ότι η άνευ λόγου και αιτίας καταστροφή του μόνου οδικού δικτύου που έχει η πόλη, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή και για τον λόγο αυτό θα επέλθουν ουσιώδεις αλλαγές, αν ο «Σπάρτακος» αναλάβει τη διοίκηση του δήμου.
Αλλά και πλην του ποδηλατοδρόμου, τα μέλη της δημοτικής παράταξης κατά τις συζητήσεις τους με τους επαγγελματίες έκαναν λόγο και για μια σειρά άλλων κινήσεων που μπορεί να γίνουν άμεσα και να βελτιώσουν θεαματικά την καθημερινότητα των Κομοτηναίων. «Αυτά όμως προϋποθέτουν μία δημοτική αρχή τολμηρή και αποφασιστική, που δεν θα είναι δέσμια των φοβιών της και των κομματικών της βαριδίων» ανέφερε ο Νεκτάριος Δαπέργολας. Εκείνο πάντως που διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά ήταν το πολύ εχθρικό κλίμα που υπάρχει στους καταστηματάρχες της πόλης απέναντι στον δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/3/14 12:11

    Δαπέργολα και λοιπά εθνικισταριά, ποια F-16 και μαλακίες, το πραγματικό υπερόπλο της Ελλάδας είναι ότι μπορούμε να είμαστε μονίμως χρεωμένοι και ταυτόχρονα εθνικά υπερήφανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/3/14 12:18

    Ρε Σπάρτακοι, τουλάχιστον ο Σγουρίδης πήγε εντίμως εκεί που τον βόλευε και το πασπάλισε με λίγο "κοινοί αγώνες για την Πατρίδα". Αλλά όμως προτιμησε αυτό που τον εκφράζει χωρίς κόμπλεξ. Εσείς τι κάθεστε και τριγυρνάτε σαν ψευτοανεξάρτητοι; Αφού είναι κοινό μυστικό: 1. Είστε εμμονικοί με το ... Μεγαλείο της Φυλής! 2. Ψαρεύετε σε θολά νερά από κάθε πικραμμένο για να ... ρίξετε το σύστημα! Όταν είστε χειρότεροι από το πράγματι αθλιο σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/3/14 12:20

    Για ακούστε τι λένε χαλαρά οι Σπαρτακοι:

    Αλλά και πλην του ποδηλατοδρόμου, τα μέλη της δημοτικής παράταξης κατά τις συζητήσεις τους με τους επαγγελματίες έκαναν λόγο και για μια σειρά άλλων κινήσεων που μπορεί να γίνουν άμεσα και να βελτιώσουν θεαματικά την καθημερινότητα των Κομοτηναίων.

    Το λένε οι ίδιοι: "μια σειρά άλλων κινήσεων". Ποιων; Πώς; Πότε; Κουβέντα! "άλλες κινήσεις" μου ακούγεται το ίδιο χρήσιμο με το "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" ή το "αλλοπαρμένος" ή το "άλα ζιγκουάλα" ή το "λούσου με ούλτρεξ και θα δεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/3/14 21:07

    Δαπέργολα, έχω έναν φίλο στρατιωτικό που είχε αντίσκηνο στο Σύνταγμα επί Αγανάχτησης και σήμερα κουβαλάει εικόνισμα του μεγάλου ευεργέτη Σαμαρά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/14 14:49

      Οι αγαναχτισμένοι σκόρπισαν τώρα πήγαν στους καμένους στην χρυσή αυγή και στον συριζα. Μόνο το πασοκ τους έτσουζε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/3/14 11:45

      Κάποοι τους έλεγαν και ... απολιτικ και άδολους τους αγανες.

      Όχι και απολιτίκ οι "αγανακτισμένοι" και σημερινοί εξαφανισμένοι....
      Απλά ήταν ομαδούλα.

      Υπήρχαν εκεί νεοδημοκράτες, χρυσαυγίτες και πιο πολλοί αριστεροί. Όλοι αντάμα, αγαπημένοι και ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό, με κοινά συνθήματα, κοινές μούτζες, κρεμάλες, απειλές και βρισιές.
      Όπως αποδεικνύεται από την εξαφάνισή τους μετά την άνοιξη του 12, όλο το πρόβλημά τους ήταν να ρίξουν την κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου.
      Αν πράγματι ήταν αντιμνημονιακοί αγωνιστές, θα είχαν συνεχίσει τους αγώνες τους και μετά τις εκλογές.
      Όμως, από τη δεκαετία του 80 και μετά, οι αριστεροί πάντα ήταν πιο ανεκτικοί με τους συνεργάτες τους της δεξιάς. Το ΠΑΣΟΚ έβλεπαν μπροστά τους για εχθρό.
      Ειδικότερα το όνομα Παπανδρέου τους έφερνε πάντα αλλεργία.
      Ας λουστούν τώρα την πιο ακροδεξιά κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης και τον πιο συντηρητικό πρωθυπουργό.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.