17.3.14

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις ανοικτού κοινωνικού διαλόγου από το Μάκη Παπαδόπουλο

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι δυο πρώτες εκδηλώσεις Ανοικτού Κοινωνικού Διαλόγου της Δημοτικής Κίνησης «Ο Τόπος Της Ζωής Μας», στις Κρηνίδες για τα θέματα της περιοχής των Φιλίππων και στη Νέα Καρβάλη για τα θέματα της περιοχής Νέας Καρβάλης, Χαλκερού, Λεύκης και Άσπρης Άμμου. Στις δυο εκδηλώσεις συμμετείχαν σύλλογοι και οργανώσεις από τις δυο περιοχές και πολίτες οι οποίοι ήθελαν να εκφράσουν τη γνώμη τους.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού παρουσίασαν βασικές προτεραιότητες του «Τόπου Της Ζωής Μας» και στη συνέχεια έλαβαν το λόγο εκπρόσωποι των φορέων και έγινε διάλογος. Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα δημιουργική και ανέδειξε πολλά από τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των δημοτών και λύσεις για την αντιμετώπιση τους. Ο Ανοικτός Κοινωνικός Διάλογος συνεχίζεται την Παρασκευή 21 Μαρτίου, ώρα 20:30, στο «Γαλαξία» με εκδήλωση για τον Αθλητισμό, στην οποία καλούνται όλα τα σωματεία του αθλητικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.