10.3.14

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 5-7 ετών στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής

Νεράιδες χορεύουν με πολύχρωμα μαντήλια, εξερευνητές φωτογραφίζουν με κουκουναρομηχανές και οι μικροί επισκέπτες του Αρχαιολογικού Μουσείου Κομοτηνής αναζητούν αρχαία μαγειρικά σκεύη προκειμένου να ετοιμάσουν τη μυστική συνταγή. Τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις μια πεντανόστιμη αρχαία σούπα ευτυχίας; Χαμόγελα; Τρυφερότητα; Αγάπη; Φίλους; Αγκαλιές; «Ίσως λίγη κανέλλα, μοσχοκάρυδο, πιπερόριζα, ροδοπέταλα, μια στάλα χρυσόσκονη και ...εεε δεν τα λέμε κι όλα...!
Η νεράιδα μαγείρισσα επισκέπτεται το Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής και το μεταμορφώνει σε αρχαίο δάσος με παιδιά και πολλά μανιτάρια. Θα διηγηθεί την ιστορία της, θα μαγειρέψει, θα ζωγραφίσει, θα παίξει, θα μάθει, θα αναζητήσει και θα ονειρευτεί. Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5 έως 7 ετών βασισμένο στο βιβλίο της Λίνας Μουσιώνη με τίτλο «Η νεράιδα μαγείρισσα».
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής  - περιορισμένος αριθμός θέσεων
Ημέρα: Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ώρα: 11:30-12:30

Τόπος: Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής, Α. Συμεωνίδη 4

Ηλικία: 5-7 ετών

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25310-22411

Πληροφορίες: Νάγια Δαλακούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.