13.3.14

3η Έκθεσης Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού – Πολιτισμού από τη Σάμο στην Καβάλα

Η διοργάνωση της 3ης Έκθεσης Παραδοσιακών Προϊόντων, Πολιτισμού και Τουρισμού της Σάμου πραγματοποιείται φέτος στην Καβάλα κατά το διάστημα από την Πέμπτη, 13 Μαρτίου έως το Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Καβάλας. Η Έκθεση θα φιλοξενείται στον χώρο του Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου Καβάλας, από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014, στις 17:00 από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαο Γρανά. Την ημέρα των εγκαινίων θα παρουσιαστούν τοπικοί παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυτιληνιών, όπως επίσης θα συμμετέχουν και ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Καβάλας και ο Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων.
Ως προοίμιο της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική δράση κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς αγάπης προς ιδρύματα της Καβάλας. Οι επιχειρηματίες της Σάμου που συμμετέχουν στην Έκθεση συνέλεξαν μεγάλες ποσότητες από παιδικά ρούχα και παιχνίδια, καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα προσφερθούν στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Καβάλας και στο Ίδρυμα Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί «Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» σε μία μικρή τελετή παράλληλα με τα εγκαίνια της Έκθεσης.
Η Έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου – Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Σάμου και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, και υποστηρίζεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυτιληνιών Σάμου, καθώς και από επιχειρηματίες της Σάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.