6.2.14

Κάλεσμα της Ελένης Λαφτσή για συμμαχία δημιουργικών δυνάμεων στο δήμο Κομοτηνής

Την πρώτη της συνέντευξη τύπου ως υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής, παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ η Ελένη Λαφτσή, η οποία συνάμα παρουσίασε και ορισμένους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου. Μαζί της βρέθηκαν οι Αλέκος Σπανός, Δημήτρης Γιακουμής, Χακάν Μουμίν, Ουφούκ Μουσταφά, Ανέστης Στρατιάδης, Ειρήνη Αραμπατζή και ο Νίκος Ρουκουνάκης.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/14 23:09

    Πολύ ξεπερασμένη πολιτκή προσέγγιση, γερουσία, κιτσ και προχειρότητα. Άρωμα από 80s...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/14 10:15

      είναι κλασική η αντιμετώπιση των αδιάφορων - ευθυνόφοβων: όλοι είναι σκάρτοι, όλοι φταίνε, εκτός απο την πάρτη μας βέβαια που κάνουμε αντίσταση με βίντεο και πουρέ!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/2/14 00:30

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η κ. ΛΑΦΤΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2013 ΕΙΝΑΙ 22.000.000Ε. ΤΗΣ ΔΩΘΗΚΕ ΤΟΤΕ Η ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA:

    ''ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
    1) ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2013 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 22.000.000Ε ΑΛΛΑ 72.500.000Ε. ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ.
    2) Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ 375%.
    3) ΤΟ 70% ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 72.500.000Ε ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ (ΣΕ 29 ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) , ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ , ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ , 2 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ , ΤΣΑΝΑΚΛΕΙΟΣ Κ.Τ.Λ. . ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΤΡΙΝΑΣ.''

    ΕΠΛΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ.
    ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ:
    1) ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 72.500.000Ε ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2013 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
    2) ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 20 ΔΗΜΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.
    3) ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ.
    4) Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ 32 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ, ΠΟΙΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
    5) ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η κ. ΛΑΦΤΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΣΠΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΤΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ BLOG ΔΕ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/14 18:23

      Φίλε αυτοδιοικητικέ που θέλεις και την ψήφο του κόσμου (σύμφωνα με την παράγραφό σου «Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ»).
      Μπερδεύεις τις εντάξεις έργων με τις απορροφήσεις – εκταμιεύσεις , από το κείμενο σου φαίνεται ότι το αντικείμενο δεν το γνωρίζεις , για να μπερδεύεις τα αμπέρδευτα συγκεκριμένα:
      Στην πρώτη παράγραφο γράφεις ότι τα 72.500.000Ε είναι ενταγμένα έργα ενώ σε παρακάτω παράγραφό γράφεις ότι τα 72.500.000Ε είναι απορροφήσεις.
      Τα 72.000.000 € τι από τα δύο είναι ένταξη σε προγράμματα του ΕΣΠΑ ή εκταμιεύσεις;
      Γιατί γράφεις ότι η κ. Λαφτσή είπε για απορροφήσεις ενώ εσύ μας τα μπερδεύεις, βέβαια πιστεύω ότι ούτε η κ. Λαφτσή ξέρει την διαφορά μεταξύ ένταξης και απορρόφησης.
      Φαίνεται ότι είσαι και εσύ μεγάλος επιστήμων και θέλεις να ασκείς εξουσία , επίσης φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν έχει σώσιμο , γιατί υπάρχει το κομματικό φίλτρο που προωθεί όλους τους τενεκέδες .
      Ευελπιστώ το κείμενο να μην το έγγραψε ο ίδιος ο Δήμαρχος και να μην το γνωρίζει, ενώ τον συμβουλεύω να βάζει να γράφει , κάποιον , που θα γνωρίζει το αντικείμενο.
      Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα αλλά μπήκα στην διαδικασία να σχολιάσω , για να καταλάβει ο κόσμος με ποιους έχει να κάνει.

      Υ.Γ. : Έχεις πρόβλημα με τον τονισμό και γράφεις με κεφαλαία;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/2/14 21:03

      Στο ΕΣΠΑ ο Πετρίδης παίζει εντός έδρας, είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι αυτοκτονία να προσπαθήσει να τον παίξει μπάλα εκει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/2/14 15:44

      ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ 18:23. ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ 00:30.

      1) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2013 ΕΙΝΑΙ 32 ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 72.500.000Ε ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ 375% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
      3) ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ (ΣΕ 29 ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) , ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ , ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ , 2 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ , ΤΣΑΝΑΚΛΕΙΟΣ Κ.Τ.Λ.
      2) ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ.
      3) ΟΠΟΤΕ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ: ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ.

      Υ.Γ. : ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ) ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΑ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/2/14 16:15

      Φίλε αυτοδιοικητικέ που θέλεις και την ψήφο του κόσμου.
      Μια συμβουλή με το θάρρος ότι εσύ ζητάς την ψήφο των δημοτών και όχι εγώ , όσο λιγότερα γράφεις τόσους περισσότερους ψήφους θα πάρει ο συνδυασμό σου , γιατί το ύφος του κειμένου σου είναι υπερφίαλο και κομπορρημονείς και αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα τον σχολιασμό στο πρώτο σου κείμενο , γιατί δεν σχολιάζω στο Διαδίκτυο.
      Όσο για το Υ.Γ. σου και για το «ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ». , δεν αισθάνεσαι ότι ανοητολογείς ;
      Σε προτείνω να ζητήσεις από το «Piazzadelpopolo» να σου δώσει την δυνατότητα εκτός από κεφαλαία να γράφεις και με έντονα υπογραμμισμένα γράμματα για να ακούγεται ακόμα πιο δυνατά η φωνή σου (τι γράφεις ρε αυτοδιοικητικέ !!!!!!!) .
      Όσο για τα άλλα που έγραψες , τα έγραψες και στο πρώτο κείμενο σου.
      Από ευγένεια για να μην περιμένεις ανταπάντηση σε ενημερώνω, ότι δεν θα επανέλθω , γιατί έχω και άλλες εργασίες να κάνω , για να συνεχίσω να παίρνω άξια τον μισθό μου.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/2/14 08:23

    Den xero an agnoei ta 8emata tu dimu i eksemena leei anakribies pantws den trabaei ka8olou i omada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/14 08:40

      Δεν τραβάει γιατί δεν είναι ομάδα. Απλό. Ούτε ομάδα ούτε στόχο πέραν του να καταγραφεί ένα πολιτικό εκλογικό ποσοστό που να βολεύει το ΣΥΡΙΖΑ για να εμφανιστεί ως "διάδοχος" του ΠΑΣΟΚ στο νέο δικομματισμό. Μη μας δουλεύουν. Δεν υποστηρίζω κάποιον, ούτε θέλω να μαλώσω αλλά μας δουλεύουν. Θα ήταν πιο απλά τα πράγματα αν έλεγαν "ψηφίστε εμας και όχι τους παλιούς έτσι για δοκιμή βρε αδελφέ και το λιγότερο δεν θα τα κάνουμε μπαχαλο". Αν ήταν απλοί και έντιμοι στην ξήγα τους μπορεί και να είχαν κάποια τύχη. Το κάνουν πολύ περίπλοκο και παραδοσιακό το θέμα και χάνουν. Πάντως να ψηφίσει κάποιος αυτούς για να τιμωρήσει το μνημόνιο και τη λιτότητα (αυτό υπονοεί η υποψηφιότητα...) μάλλον δεν αποτελεί έξυπνη προσέγγιση.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/2/14 08:53

    Η Λαφτσή είναι και καταρτισμένη και καθαρή πολιτικά....Της αξίζει τουλάχιστον μια ευκαιρία. Απλά Piazza θυμήσου όταν γίνει δήμαρχος να συνεχίσεις να της ασκείς κριτική και να μη την γλύφεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/14 19:56

      το πόσο "καταρτισμένη" είναι φάνηκε από το ξεβράκωμα που της έκανε ο 00:30. Δήμαρχος θα βγει ο Πετρίδης.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/2/14 21:22

    Καλα, ας βγει η Λαφτση στις δημοτικες και εγω θα μπω ευχαριστως στον Κορυδαλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.