6.2.14

Συνεχίζει να παρενοχλεί 35χρονο παρά την καταδίκη της 50χρονη από την Ξάνθη

Συνελήφθη, καταδικάστηκε, όμως επιμένει πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα σταματήσει να παρενοχλεί τον 35χρονο πρώην συνάδελφό της.
Ο λόγος για μια 50χρονη, που καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Ξάνθης, προκαλώντας όμως την απορία τόσο των δικαστών όσο και του ακροατηρίου, όταν έπειτα από σχετικές συστάσεις της προέδρου να σταματήσει τη συνεχιζόμενη παρενόχληση του νεαρού άντρα, εκείνη απάντησε πως ... δεν μπορεί να το εγγυηθεί.
Το δικαστήριο κατά τη συνεκδίκαση των υποθέσεων, σε δεύτερο βαθμό, που αφορούσαν την 50χρονη γυναίκα, της επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους κατά συγχώνευση. Να σημειωθεί πως η κατηγορούμενη είχε συλληφθεί στο παρελθόν καθώς είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κάνει σε βάρος της ο 35χρονος, σύμφωνα με τα οποία απαγορεύονταν να τον προσεγγίσει.
Η συνεχιζόμενη μέχρι και σήμερα σεξουαλική παρενόχληση του 35χρονου από την 50χρονη, μέσω sms, e-mail και μηνύματα στο facebook, έχει αναστατώσει τη ζωή του νεαρού άνδρα και της μνηστής του. Ωστόσο, παρά τις συστάσεις της προέδρου προς την κατηγορούμενη ώστε οι ζωές όλων να επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς εκείνη δεν έδειξε διάθεση απόλυτης συμμόρφωσης. Μάλιστα, κατά την ακροαματική διαδικασία, η 50χρονη αποπειράθηκε να προσεγγίσει τον 35χρονο, παρά το γεγονός ότι αυτός συνοδεύονταν από τη μνηστή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.