27.2.14

Στο «Ποτάμι» βούλιαξε η «Ελιά»

Ένα παλιό σύνθημα της ΠΑΣΠ, φοιτητικής παράταξη που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, έλεγε: «Το ποτάμι πίσω δε γυρνά…»! Από χθες στην πολιτική ζωή της χώρας έχουμε κι ένα «Ποτάμι», αυτό του Σταύρου Θεοδωράκη. Ήταν φυσιολογικό, καθώς μετά το ναυάγιο της Ελιάς και τις εν εξελίξει ζυμώσεις στο χώρο της «κεντροαριστεράς» ο Κώστας Σημίτης με το Σταύρο Ψυχάρη προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, χωρίς να χρονοτριβούν.  
Η νέα πολιτική κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη που θα κινείται στα θολά λημνάζοντα νερά της Ελιάς της Kεντροαριστεράς έγινε γνωστή - ώ του θαύματος - μέσα από την ιστοσελίδα του Βήματος του Σταύρου Ψυχάρη, ενός από τους βασικούς πατρώνες της Κίνησης των 58 που της χάριζαν απλόχερα 15% σε κάποιες δημοσκοπήσεις. Η απόφαση του Σταύρου να κατέβει στις εκλογές αναμένεται να τύχει ισχυρής στήριξης από το «άγιο» συγκρότημα, καθώς είναι γνωστή η αγάπη του Ψυχάρη για τον επικεφαλής της κίνησης. Από ότι φαίνεται ο Ψυχάρης θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον αφήνει…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/2/14 20:41

    Φυσικά και δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει ο Λαζόπουλος, ο Κραουνάκης, ο Τράγκας, ο Κουρής, ο Κοντομηνάς, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων, οι διαχειριστές ΜΚΟ, οι μαϊμού ανάπηροι, οι 40άρηδες συνταξιούχοι.

    Φυσικά και δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που στις ψηφοφορίες της Βουλής καταψηφίζει τα ίδια με τον Καμμένο και τον Μιχαλολιάκο.

    Φυσικά και δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που όλη η σαπίλα του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να τον στηρίξει.

    Φυσικά και δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που θαυμάζει την Αργεντινή και εκεί ο λαός δεν έχει ούτε χαρτί να σκουπίσει τον κώλο του.

    Φυσικά και δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που θαυμάζει την Βενεζουέλα και εκεί η αστυνομία σκοτώνει καθημερινά διαδηλωτές.

    Φυσικά και δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

    Οι ηλίθιοι που τον ψηφίζουν φταίνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.