7.2.14

Συλλήψεις στη Νέα Πέραμο Καβάλας για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στη Νέα Πέραμο Καβάλας από αστυνομικούς δύο άνδρες ηλικίας 21 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης και κατοχής ναρκωτικών. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο, διότι είχε προμηθεύσει τον 21χρονο με τις ποσότητες ναρκωτικών, που βρέθηκαν στην οικία του.
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι και το αυτοκίνητο του 32χρονου, εντόπισαν και κατέσχεσαν τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ουσία M.D.M.A, συνολικού  βάρους 12,2 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε ένα χαρτάκι εμποτισμένο με LSD, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, κενές νάιλον συσκευασίες, το χρηματικό ποσό των 3.300 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.