20.2.14

Ψάχνουν την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ … τη ΜΚΟ που ασέλγησε στο Δήμο Κομοτηνής

Η «δικαιοσύνη» στην πολιτική είναι σαν τα φίδια. Δαγκώνουν μόνο τους ξυπόλυτους! Σήμερα στην πρωινή ζώνη του MEGA αλλά και του ΑΝΤ1, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Γιάννης Τραγάκης, αναφέρονταν στην ΜΚΟ, η οποία έχει λάβει τα περισσότερα εκατομμύρια ευρώ. Την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ…
Εμείς οι Κομοτηναίοι, τη συγκεκριμένη ΜΚΟ τη νιώσαμε στο πετσί μας, όταν ο Διευθυντής της Άγγελος Λάσκαρος, ως σύμβουλος επικοινωνίας του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη, έκανε τις μεγάλες μπίζνες και άφησε άδεια τα ταμεία του Δήμου, χρωστώντας τα πάντα στους πάντες! Τον κάλυψαν ως ένα σημείο, ο Δημήτρης Κοτσάκης και η δημοτική του ομάδα, αλλά μετά το κουβάρι του νήματος άρχισε να ξεμπλέκει … δυστυχώς όχι ως το τέλος.
Ευθύνη γι’ αυτή την συγκάλυψη της αθλιότητας, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν σε καιρό κρίσης με αποτέλεσμα το λογαριασμό να τον πληρώσει ο Κομοτηναίος δημότης, έχει και ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος προτίμησε τον πολιτικό πολιτισμό και να μην δώσει στη δημοσιότητα απολύτως τίποτα. Ίσως και λόγω της συμφωνίας που είχε γίνει προεκλογικά, η οποία έλεγε να μην πειραχθεί κανείς δημοτικός σύμβουλος ή και ο δήμαρχος, καθώς αυτοί έβαζαν την υπογραφή τους σε έγγραφα χρηματοδοτήσεων του Άγγελου Λάσκαρη και της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ. Ευθύνη έχει και η Φελίνα Καζάκου, καθώς ως μέλος της διοίκησης Κοτσάκη, συνεργάστηκε με τον Άγγελο Λάσκαρη, αλλά κι αυτή ούτε είδε, ούτε άκουσε τίποτα.
Τώρα 90 μέρες πριν τις εκλογές της αυτοδιοίκησης, Πετρίδης και Καζάκου είναι από τους βασικούς διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου!!! Που να πάει μπροστά αυτή η πόλη; Δεν υπάρχει ελπίδα…

Διαβάστε σχετικά:

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/14 11:20

    ΛΑΣΚΑΡΗΣ-ΣΚΛΙΑΣ-ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ-ΠΑΝΟΥ-κλπ. ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ??
    ΤΥΧΑΙΟ?
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚ@ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ! ΞΑΝΑΒΓΑΛΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/14 12:28

    Η Παπατσωρη που εμφανιζεται ως μελος της ΜΚΟ μηπως ειναι κορη του Παπατσωρη Δικηγορου και κολλητου του Αδαμοπουλου του προεδρου του ΔΣΑ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/2/14 12:43

    Εσύ που ρίχνεις το φταίξιμο στον Πετρίδη κι όχι στον Στυλιανίδη κάνεις την μεγαλύτερη συγκάλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/2/14 13:53

    Η ΜΚΟ «Ευρωπαϊκή Προοπτική», του Παντελή Σκλιά (φίλου του Στυλιανίδη, Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας το 2009), για το 2007 εισέπραξε :
    102.000€ (!!!!!) για ανακαίνιση σχολείων στο Κιρκούκ, 48.000€ (!!!!!) για δικτύωση ΜΚΟ σε Σερβία, ΠΓΔΜ, Κόσοβο, Ελλάδα, 100.000€ (!!!!!) για βιώσιμη ανάπτυξη και συνοχή, 190.000€ (!!!!!) για βιώσιμη ανάπτυξη, διακοινοτική ανάπτυξη και συνύπαρξη στο Κόσοβο, 120.000€ (!!!!!) για βιώσιμη ανάπτυξη και επιστροφή εκτοπισμένων στο Κόσοβο, 75.000€ (!!!!!) για υποστήριξη φορέων της κοινωνίας των πολιτών σε Σερβία, Μαυροβούνιο και ΠΓΔΜ, 275.000€ (!!!!!) για βοήθεια επιστροφής εκτοπισμένων σε Σερβία - Κόσοβο, 159.000€ (!!!!!) σε σύμπραξη με τη ΜΚΟ Μέριμνα Παιδιού για κοινωνική ενδυνάμωση σε σεισμόπληκτες περιοχές του Πακιστάν.
    Συνολικά για το 2007 ΜΟΝΟ, η ΜΚΟ «Ευρωπαϊκή Προοπτική» άντλησε μόνο από τα κονδύλια του ΥΠΕΞ 1.069.000€ (!!!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/2/14 19:25

    για το παιδί τον γιωργάκη δε έχετε να γράψετε τίποτα που έγινε και πρωθυπουργός λεπτά υπάρχουν μκο αυτα εννοούσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/2/14 19:27

    εσυ ρε piazza δεν εβριζες τον στυλιανίδη τώρα τι έγινε και είναι όλα καλά μαζί τα φύγατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/2/14 21:58

    Παιδιά, εγώ πάντως ψηφίζω Φελίνα δαγκωτό και δε σηκώνω κουβέντα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.