13.2.14

Γιαννακίδη ξανά Περιφερειάρχη … βλέπει η εφημερίδα «ΒΗΜΑ της Κυριακής»

Να «μοιράσουν» τις Περιφέρειες θέλουν τα δύο κόμματα που βρίσκονται στην κυβέρνηση. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως ξεκαθαρίζουν τη στάση τους στα φαβορί και θα κάνουν τα στραβά μάτια … στις δικές τους υποψηφιότητες. Αυτό αποδεικνύεται και από ρεπορτάζ που υπογράφει ο Άγγελος Κωβαίος στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής». Τι γράφει το επίμαχο σημείο:
«Σύμφωνα με κάποιες ενδείξεις, είναι εξαιρετικά πιθανό τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού να «μοιράσουν» τις περιφέρειες και να υπάρξουν άτυπες ή de facto, κομβικής σημασίας, συνεργασίες εκεί όπου θα κριθεί ότι διαπιστώνεται η μεγαλύτερη δυναμική (π.χ. υπέρ του κ. Στ. Αρναουτάκη στην Κρήτη, υπέρ του κ. Απ. Κατσιφάρα στη Δυτ. Ελλάδα ή υπέρ του κ. Αρ. Γιαννακίδη στη Θράκη, του κ. Αλ. Καχριμάνη στην Ήπειρο, του κ. Κ. Αγοραστού στη Θεσσαλία κ.ο.κ.)».
Αυτό φαίνεται βέβαια και από τη στάση που έχουν κρατήσει όλο αυτό το διάστημα βουλευτές της ΝΔ και κομματικές οργανώσεις του κυβερνόντος κόμματος, οι οποίοι στηρίζουν τον Άρη Γιαννακίδη για την επανεκλογή του.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/2/14 11:24

    Ευτυχως που του εδωσε ο Στυλιανιδης τον Καβαρατζη.
    Στο τελος ο Στυλιανιδης θα λενε τον εκανε περιφερειαρχη και αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/2/14 17:39

    δεν μας μοιράζουν τα κλεμμένα. Τι να τους κάνουμε τους εκλεκτούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/2/14 23:42

    τη συνεντευξη Ντολιου την ειδε κανεις σας ...;;;αστραψε και βροντηξε ...
    ας την δουν κι ας καταλαβουν οτι τελικα κακο θα τους κανει η επιλογη Καβαρατζη και οχι καλο για την ακριβεια η συνναλαγη,,,κατι δε μετρησε καλα ο ανεξαρτητος Γιαννακιδης...............οσο για τις πρωτειες; κοντος ψαλμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/2/14 10:51

    ΑΡΗΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ.
    Ο μόνος, που παρ΄ όλο έχει πρόβλημα στην δεξιά ομωπλάτη, συνεχίζει να απονέμει χαιρετισμό δια της δεξιάς χειρός.
    Κάποιοι μάλιστα κακόβουλοι και κακοπροαίρετοι λεν πως γι΄ αυτό φρόντισε, όταν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο να φορά ένα ειδικό σακάκι στο οποίο έχει προσαρμόσει ένα πλαστικό χέρι, πανομοιότυπο του δικού του, σε σταθερή θέση ανατάσεως, για να μην κουράζει το δικό του.
    Εγώ πάντως ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    Ο ΑΡΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/2/14 11:47

    Καλός ο αντιπεριφερειάρχης ! Συνδυασμό πως θα κανει στον Έβρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/2/14 16:06

    Ρε Άρη.Ανταποκριση έδωσε ο κολλητός σου στο Βήμα.Καλα πας, μη ξυπνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.