24.2.14

Ο «Σπάρτακος» στο Α’ ΚΑΠΗ της Κομοτηνής

Το πρωί του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου κλιμάκιο του «Σπάρτακου» επισκέφτηκε το Α’ ΚΑΠΗ της Κομοτηνής. Ο υποψήφιος δήμαρχος Νεκτάριος Δαπέργολας και τα άλλα μέλη της δημοτικής παράταξης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους παρισταμένους για ζητήματα της πόλης και να ακούσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι τελευταίοι για την οικονομική κατάσταση του καταχρεωμένου δήμου Κομοτηνής, ενώ κάποια στιγμή η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που σχετίζονται ιδιαίτερα με τη ΔΕΥΑΚ (όπως τα χρέη της επιχείρησης, η οσμή των σκανδάλων και το παράνομο τέλος που ακόμη επιβάλλεται στους δημότες μέσω των λογαριασμών). Πολύ έκδηλη ήταν πάντως και η δυσαρέσκεια για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, τόσο από οπτικής όσο και από κυκλοφοριακής άποψης, λόγω κυρίως των εργασιών για την κατασκευή του ποδηλατόδρομου.
Τα μέλη του «Σπάρτακου» διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό για τις θέσεις και το έως σήμερα έργο της παράταξης και επιπλέον τόνισαν πως μόνο μέσα από τέτοιου είδους αδέσποτες κινήσεις, που δρουν έξω από τα κομματικά φίλτρα και δεν έχουν κομματικές εξαρτήσεις και βαρίδια, μπορεί να παραχθεί ουσιαστικό έργο και να προκύψουν πραγματικές λύσεις για την πόλη.
Στα αξιοσημείωτα πρέπει ακόμη να συγκαταλεχθεί πως το όλο κλίμα ήταν πολύ φιλικό για τα μέλη του «Σπάρτακου», που αποχωρώντας από το Α’ ΚΑΠΗ δέχθηκαν πολλές ευχές για επιτυχία στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.