7.2.14

Προβάδισμα Βασίλη Μαυρίδη στο Δήμο Ορεστιάδας

Πρώτος απ’ όλους τους υποψηφίους για το Δήμο Ορεστιάδας, ο Βασίλης Μαυρίδης θα ανακοινώσει στις 18 Φεβρουαρίου τα νέα ονόματα της παράταξης «Ορεστιάδα – Πρώτη Γραμμή».
Ανάμεσα στα ονόματα υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι, αυτοδημιούργητοι επαγγελματίες, επιστήμονες, οι οποίοι θα συνθέσουν ένα σύνολο το οποίο όπως δείχνει θα οδηγήσει το Βασίλη Μαυρίδη στη θέση του Δημάρχου Ορεστιάδας. Η Piazza del Popolo γνωρίζει ονόματα και κινήσεις του Βασίλη Μαυρίδη και πριν τις επίσημες ανακοινώσεις θα σας δώσει μία γεύση από το ψηφοδέλτιο του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Η παρουσία του Βασίλη Μαυρίδη και η ενεργοποίηση νέων ανθρώπων είναι σημαντική και απαραίτητη στην παρούσα συγκυρία, δεδομένου ότι η κοινωνία και η τοπική αυτοδιοίκηση έχουν ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, τη συμμετοχή νέων που μπορεί να αξιοποιηθεί στη διαμόρφωση μιας ανανεωμένης αναπτυξιακής πρότασης για την περιοχή.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/2/14 09:52

    mazi soy vasili

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/14 00:49

    alloimono stin orestiada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεωργια9/2/14 08:56

    Βασίλη μαζί την πρώτη Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/14 11:50

    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλτσακακης χρηστος.10/2/14 13:23

    Μπραβο Βασιλη καλη δυναμη και καλο κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/2/14 15:55

    Ψυχραιμία Βασίλη....Η καταιγίδα έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.