21.2.14

Νέο ξεκίνημα για τον Μιχελή … με τον Μπουζάρα επικοινωνιολόγο!

Πραγματικό ναυάγιο περιμένει τον Κώστα Μιχελή, τον «αποκλεισμένο» από τον Γιώργο Παυλίδη για τη θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, καθώς ο ίδιος θα συνεχίσει να πορεύεται με τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου των Χρυσωρυχείων και της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.
Αυτά έβλεπε άλλωστε ο Παυλίδης και αποφάσισε αρχές Δεκεμβρίου να κάνει την αλλαγή, αφήνοντας τον Μιχελή … στον πάγκο. Οι εισηγήσεις που υπήρχαν από στελέχη της ΝΔ, μιλούσαν για «καθαρές» επιλογές, με αποτέλεσμα ότι χρυσαυγίτικο υπήρχε στην παράταξη να πάει στην άκρη.
Για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ μιλάει, αλλά αυτό όχι μόνο θα μείνει στα λόγια, αλλά δε θα προχωρήσει ούτε έξω από την Κομοτηνή. Ο Κώστας Μιχελής πλήρωσε και πληρώνει τις προσωπικές του φιλίες και η παράταξη Παυλίδη, έχασε έναν εκπρόσωπο της άριας φυλής στο επικοινωνιακό της επιτελείο! Έχασε έναν ψηλό, ξανθό, γαλανομάτη … μ’ ένα μάτι!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/14 17:49

    Θεέ και κύριε.
    Αν είναι δυνατόν.
    Σοβαρευτείτε ρέεεεεεε.
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασχάλης Κωνσταντάρας21/2/14 19:14

    ΜΟΓΓΟΛΕ ΜΠΟΥΖΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΦΩΚΙΑ ΑΜΑΛΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/2/14 21:15

    Ο Μιχελης παει με την Φελινα.Ανανεωση με παλια φθαρμενα υλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/2/14 09:22

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΑ ΓΟΥΤΣΟΥΓΟΥΤΣΟΥ ΜΠΟΥΖΑΡΑ ΑΜΑΛΙΑΣ? 238 ΚΙΛΑ Ο ΕΝΑΣ 300 ΚΙΛΑ Η ΑΛΛΗ,ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/14 13:06

      ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ.ΧΑΛΒΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΑ 300 ΚΙΛΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ,Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΚΑΤΙ ΚΟΝΤΕΣ ΜΟΥΣΑΤΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/2/14 18:15

      Γράψε κι άλλα μαλάκα, γράψε...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.