11.2.14

Διαφωνία Ντόλιου για ψήφο των μεταναστών και αλλαγή ημερομηνίας των εκλογών

Σε κοινοβουλευτικό θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί η ψήφιση της τροπολογίας του υπουργείου Εσωτερικών για την ψήφο των μεταναστών και την αλλαγή στις ημερομηνίες των αυτοδιοικητικών εκλογών που όριζε ο «Καλλικράτης».
Ήδη, μετά τις αντιρρήσεις του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, o πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και νυν τομέαρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος υπενθυμίζει ότι «έχει εκφράσει τη διαφωνία του» για το θέμα των εκλογών, ενώ όταν ερωτάται αν θα ψηφίσει την τροπολογία τονίζει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι θα κάνω». Μάλιστα, όπως τονίζει δεν έχει συνεδριάσει κανένα όργανο για να λάβει σχετική απόφαση υπέρ ή κατά αυτής της αλλαγής!!!
Αντίστοιχες ενστάσεις υπάρχουν και από άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τόσο ως προς την αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών όσο και ως προς την ψήφο των μεταναστών στις εκλογές ΟΤΑ. Να σημειωθεί ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι 153 βουλευτές και κάθε ψήφος είναι πολύτιμη.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/2/14 14:55

    Τί ψήφο μεταναστών λέει ο μακάκας (του Γιβραλτάρ)!!! Αφού κρίθηκε τελικά ως αντισυνταγματική και κανονικά όπου είχαν ψηφίσει, θα έπρεπε να επαναληφθούν οι εκλογές χωρίς αυτούς. Αλλά τότε .... Μπουτάρης και Καμίνης θα παίρνανε δίσκους του Πουλόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.