27.2.14

Ξεκίνησαν τις στάσεις εργασίας οι ειδικευόμενοι ιατροί του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Η κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη να προβάλλει το Success Story σε κάθε τομέα της οικονομικής και πολιτικής ζωής με προμετωπίδα το πρωτογενές πλεόνασμα και την επικείμενη έξοδο στις αγορές. Ωστόσο όπου και να γυρίσει κανείς το κεφάλι του, επικρατεί συνθήκη κοινωνικής καταστροφής και μάλλον αισθάνεται ότι υπάρχουν δυο παράλληλες πραγματικότητες. Έτσι και στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Οι ειδικευόμενοι γιατροί του Νοσοκομείου, προχώρησαν την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2014, τρίωρη στάση εργασίας, με στόχο να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε το βίντεο.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/3/14 20:02

    Στο φτωχό Βέλγιο, σε αντίθεση με την πλούσια Ελλάδα, δεν υπάρχουν κέντρα υγείας, ούτε η παγκόςμια πρωτοτυπία του δεύτερου σύστηματος υγείας αλα ΙΚΑ.

    πας δηλαδη στον Γενικό Γιατρό της αρεσκείας σου, πληρώνεις 30 Ευρώ επισκεψη (με απόδειξη παρακαλώ) κι αυτός σε παραπέμπει αν χρειαστεί στο νοσοκομείο. Όπου πληρώνεις ομοίως 30 Ευρώ είσοδο.

    Τα περισσοτερα απ αυτά (νομίζω 17) τα παίρνεις πίσω απ την ασφαλειά σου.

    Έτσι αυτή η πατέντα με τα εκατοντάδες κέντρα υγείας , με κηπουρούς γραμματεις και φαρισαίους και χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό αποφεύγεται.
    (μια εξαίρεση θα έκανα μόνον ισως γι απομονωμένα νησιά και περιοχές της χώρας).

    Δισεκατομυρια Ευρώ σώζονται έτσι, κι απολαμβάνεις ιατρικές υπηρεσίες, ανώτερες της Σκανδιναυίας( αυτό είναι βέβαιο) ,της Γερμανίας και άλλων χωρών.

    Στην ελλάδα όμως πρώτα οι πελάτες ψηφοφόροι και τα κάθε λογής κυκλώματα. Όπου ΟΛΟΙ τα θέλουν ΟΛΑ. Και ενοχές μηδέν. Υπάρχει το "σύστημα" και "οι κακοί πολιτικοί τα λαμόγια" για να ξεσπάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.