12.2.14

Θερμή υποδοχή της Ελένης Λαφτσή στο Επαγγελματοβιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της υποψήφιας Δημάρχου Κομοτηναίων, Ελένης Λαφτσή και συνεργατών της με το προεδρείο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.
Ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου ανέλυσαν στην υποψήφια Δήμαρχο και στους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, την δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει μετά από 4 ολόκληρα χρόνια Μνημονιακών πολιτικών, που έχουν πλήξει καίρια το εισόδημά τους και το έχουν συρρικνώσει κατά πολύ.
Συγκεκριμένα, η μείωση της αγοραστικής κίνησης του κοινού,  -λόγω απολύσεων μείωσης συντάξεων, μείωση μισθών- έχουν προκαλέσει μεγάλη πτώση στο τζίρο τους. Από την άλλη ενώ έχει μειωθεί η φοροδοτική τους ικανότητα, η πολιτεία έχει εφαρμόσει στους Μικρομεσαίους Επιχειρηματίες, που πάντοτε όταν αναφέρονται, όλοι οι  κυβερνώντες την αποκαλούν ως ραχοκοκκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας, τα πιο σκληρά φορομπηχτικά μέτρα. Σε όλα αυτά προστίθενται τα πρόστιμα του Δήμου για τη δυνατή  μουσική στα καφέ-μπάρ και τα παράπονα, συν τα προβλήματα που προκάλεσε, δίνοντας τη χαριστική βολή στους επαγγελματίες της πλατείας και των δρόμων όπου υλοποιούνται τα έργα του ποδηλατόδρομου.
Η κ. Λαφτσή ζήτησε να μάθει για το αν υπάρχουν ανασφάλιστοι επαγγελματίες για να πάρει την απάντηση από τον πρόεδρο του ΕΒΕΡ, ότι στην περιοχή μας το 55% των επαγγελματιών είναι χωρίς βιβλιάριο υγείας, καθώς δεν δύνανται πια να πληρώνουν τα ασφάλιστρα. Το προεδρείο του ΕΒΕΡ ζήτησε από την κ. Λαφτσή και τους συνεργάτες της, η επίσκεψη αυτή να μην είναι η μοναδική και να μην αποτελεί μια αγαπημένη συνήθεια των υποψηφίων κατά την προεκλογική περίοδο, κάτι για το οποίο δεσμεύθηκε η κ. Λαφτσή, από όποια θέση και να βρίσκεται είτε στο τιμόνι του Δήμου, είτε από την πλευρά της αντιπολίτευσης.
Στις δηλώσεις της η κ. Λαφτσή προς τους δημοσιογράφους κάλεσε για άλλη μια φορά τον νυν Δήμαρχο, Γιώργο Πετρίδη, να μην παραμένει άφωνος και χωρίς πράξη στα προβλήματα που ταλανίζουν τους Μικρομεσαίους Επιχειρηματίες.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/2/14 15:52

    uelo na desmefui h k. laftsi oti den ua temaxizi ta erga toy dhmoy se mikra na fonazei meta toys kollitoys kai na ta kanei anauesi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.