12.2.14

Ερωτική ποδηλατοβόλτα από τους On Bikes – Ποδηλάτες Κομοτηνής

Οι On Bikes – Ποδηλάτες Κομοτηνής, ερωτευμένοι με το ποδήλατο και την ζωή, την Παρασκευή 14 Φλεβάρη, τιμούν τα παιδιά που περνούν και ξεπερνούν τον καρκίνο! Με αφορμή τη 15η Φεβρουαρίου Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου αφιερώνουν το 39ο Free(i)day, την καθιερωμένη ποδηλατοβόλτα της Παρασκευής στους δρόμους της πόλης μας, στα παιδιά που περνούν και ξεπερνούν τον καρκίνο.
Θα φορέσουμε κι εμείς μαζί τους, ένα χρυσό κορδελάκι στο πέτο και θα γίνουμε όλοι μαζί μια μικρή ανθρώπινη αλυσίδα, με μια σκέψη : ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας και μας χρειάζονται. Ελάτε όλοι σε αυτή την βόλτα, που στη πρώτη σειρά θα ναι τα δικά μας παιδιά, με ένα μήνυμα και μια ελπίδα , ότι όλα τα παιδιά θα νικήσουν. Η ποδηλατοβόλτα θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της πόλης μας, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στις 8:00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.