1.2.14

Επιλογή της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Μορφίδης για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Αν και η πρόταση των μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου ήταν ο βουλευτής Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης για την θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, ωστόσο η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ήταν καταλυτική.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε την ανάγκη να προωθηθούν νέα και άφθαρτα πρόσωπα, με τις επιλογές των προσώπων σε όλες τις Περιφέρειες να σηματοδοτούν τη νέα αλλαγή στα πολιτικά πεπραγμένα της χώρας. Έτσι, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα Κώστας Μορφίδης, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Δείτε τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/2/14 18:24

    "Προδότη Βουδούρη" τότε που ήταν ΠΑΣΟΚ "και ψήφιζε τα μνημόνια". Σήμερα "άφθαρτος" υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Πελοπόννησο.


    http://www.youtube.com/watch?v=1hP0k5omIHU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/2/14 22:12

    ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/2/14 23:17

    Αληθεύει ότι οι Καραγιουσούφ και Ζεϊμπέκ, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ σε Ροδόπη και Ξάνθη έχει ψηλά ποσοστά λόγω μειονότητας, ΑΠΑΙΤΟΥΝ οι αντιπεριφερειάρχες του ΣΥΡΙΖΑ να είναι μουσουλμάνοι.?? Άντε να σας δω "προοδευτικάρες"...!!! Θα ενεργήσετε όπως το συνηθίζετε ως αντεθνικάρες και ενδεχομένως Πρ@δ@τ@ρες..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/2/14 18:06

    Κοντονής ΣΥΡΙΖΑ: "θα είμαστε κυβέρνηση και μάλιστα αυτοδύναμη"

    Κάτω. Η παρουσίαση "Τα άπαντα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν", κάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.