15.2.14

Κάθοδος της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Περιοχής ΑΜ-Θ της ΔΗΜΑΡ, με την οποία γνωστοποιεί την συγκρότηση ψηφοδελτίου για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης, στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης συγκροτείται ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον γιατρό Βασίλη Τραϊφόρο, στέλεχος της ΔΗΜΑΡ. Επιδιώκουμε την ανάδειξη Περιφερειάρχη και Περιφερειακού Συμβουλίου που θα συμβάλλει στην έξοδο από την κρίση, στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιφέρειάς μας που εμφανίζει τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας, στην ανακούφιση των πολιτών, στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, στη συγκρότηση ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού, που θα προωθεί μία νέα τύπου ανάπτυξη.
Για τους παραπάνω σκοπούς συγκροτείται συμμαχία που αγκαλιάζει όλους τους πολίτες της Περιφέρειας -και από την μειονότητα και την πλειονότητα- με κοινωνικές, πολιτικές και παραγωγικές δυνάμεις, που θα αναδεικνύουν προοδευτικές πολιτικές που θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.