15.2.14

Φάνης Παπαδημητρίου και Αλέξανδρος Ταξιλδάρης σε μια απολαυστική συζήτηση

Στο στούντιο του Ράδιο Παρατηρητής και στην εκπομπή «Lobby της Δεκάρας» βρέθηκαν οι Φάνης Παπαδημητρίου και Αλέξανδρος Ταξιλδάρης.
Ο Φάνης τετραπληγικός όπως ο Αλέξανδρος, μίλησε στο Νίκο Βαβατσικλή και την Ελίνα Ζωιτάκη, για την απόφαση του να εγκαταλείψει την Αθήνα, όπου ζούσε με την οικογένειά του και να εγκατασταθεί στην Κομοτηνή, διεκδικώντας την αυτονομία του. Μιλάει για τις πρώτες του εντυπώσεις, για το πώς περνάει τη μέρα και πως τον αντιμετωπίζουν φίλοι και κάτοικοι της Κομοτηνής.
Ο Αλέξανδρος αναφέρετε στις δράσεις του Συλλόγου Περπατώ, για τον αθλητή του Ηρόδικου Μάκη Καλαρά που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην παραολυμπιάδα του Σότσι, καθώς και για τον μεγάλο Μαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή τον Μάιο, με ανοιχτή συμμετοχή. Ακούστε τη συνέντευξη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.