15.2.14

Ο δαιμόνιος κάμεραμαν – ντέντεκτιβ Σάκης Δρατσίδης

Ο Σάκης Δρατσίδης είναι κάμεραμαν, αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί με την εναλλακτική δημοσιογραφία, καθώς διαχειρίζεται και συγγράφει μαζί με άλλους, στο ιστολόφιο Γκατζόλι! Τώρα έχει ακόμη μία ιδιότητα, αυτή του ντέντεκτιβ…
Σε απάντηση προς τον Σταύρο Καβαρατζή αναφέρει πως η παράταξη που εκπροσωπεί αυτή τη στιγμή, έχει ανθρώπους του τύπου που κάνουν χτυπήματα κάτω από τη μέση!!! Ως καλός ντέντεκτιβ όμως θα έπρεπε να ξέρει πως οι εν λόγω δημοσιογράφοι έχουν απολυθεί λόγω μνημονίου και ο ένας που συνέχισε μέσω σύμβασης ΕΣΠΑ, έχει παραιτηθεί εδώ και μήνες.
Μπορούσατε όμως να κάνετε τον κόπο και να ρωτούσατε τον Δημήτρη Πέτροβιτς, φίλο που δεν πουλήσατε ποτέ όπως αναφέρετε, να σας ενημερώσει πόσο καιρό έχει να δει στις υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ή στο Περιφερειακό Συμβούλιο τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Τι σόι περιφερειακός σύμβουλος είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρει!!! Οπότε κ. Δρατσίδη έχετε άδικο!
Όσο για τις απειλές σας, που μεταφέρει ο Δημήτρης Πέτροβιτς σε γνωστούς και φίλους μας, ότι θα γράψετε στο μπλογκ σας ότι είμαστε gay, το περιμένουμε με ανυπομονησία. Τρεις μήνες έχουμε μπροστά μας ως τις εκλογές, θα γελάσουμε πολύ, σας το υποσχόμαστε τόσο σ’ εσάς, όσο και στον Δημήτρη Πέτροβιτς!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/2/14 14:55

    ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΜΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/2/14 15:37

    Ο Σάκης "αρχοντικά" και πάντα με καλούς τρόπους αντιμετωπίζει τους πολιτικούς (τουλάχιστον στον Εβρο που τον βλέπουμε)
    Μάγκας είναι και καλός στη δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/2/14 21:47

    ΔΡΑΤΖΙΔΗΣ. ΧΑ, ΧΑ. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Ο ΤΥΠΟΣ. Ο ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.