15.2.14

Τι ξέχασε να πει ο Ντόλιος για τις Περιφερειακές Εκλογές

Άργησε είναι η αλήθεια, αλλά έκανε την εμφάνιση του ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος στα ΜΜΕ της Αλεξανδρούπολης για να κατακρίνει την απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη, να τοποθετήσει υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη στον Έβρο, τον Σταύρο Καβαρατζή.
«Οι κινήσεις του Άρη Γιαννακίδη προσβάλουν τον κόσμο. Έκανε πολιτική συναλλαγή», ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό και μετά από λίγο τόνισε πως για τις πράξεις και τα λόγια του, ως βουλευτής, δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν!
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τότε να δώσει ο Άρης Γιαννακίδης λογαριασμό για τις δικές του αποφάσεις; Γιατί όλοι δεν λένε την αλήθεια; Ο μεν Γιαννακίδης ότι μόνο με Καβαρατζή κερδίζει και σπάει στη μέση τη ΝΔ στον Έβρο, ο δε Ντόλιος να παραδεχθεί ότι η Νικολάου, είναι ο τελευταίος του άνθρωπος με αξίωμα και μέσα στο πολιτικό σύστημα;
Η αποκορύφωση όμως είναι ότι ο Γιώργος Ντόλιος κατηγορεί για την απόφαση του τον Περιφερειάρχη, να φέρει έναν νεοδημοκράτη στην παράταξη! Ποιος;;; Ο βουλευτής που ψήφισε ΟΛΑ τα μνημόνια, το μεσοπρόθεσμο, το PSI και συνεργάστηκε άψογα με τους φασίστες του ΛΑΟΣ και του ΔΙΚΤΥΟΥ 21. Ο άνθρωπος που πάντα πριν τις κρίσιμες ψηφοφορίες βγαίνει στη βουλή και λέει στους δημοσιογράφους ότι ΜΑΛΛΟΝ δεν θα ψηφίσει συγκεκριμένα νομοσχέδια και πάντα συστρατεύεται στη γραμμή Σαμαρά – Βενιζέλου! Να τα λέμε κι αυτά…

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/2/14 16:02

    Τα υπόλοιπα του ΠΑΣΟΚ (ΝΤΟΛΙΟΣ -ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ)σκοτώνονταιι για να διασώσουν το πετσί τους.Ο ΝΤΟΛΙΟΣ εγλειψε ο,τι κατουρημενες ποδιές αλλα δεν του βγήκε.Ουτε για Δήμαρχος,ούτε για Περιφερειαρχης,ούτε απο οτι φαίνεται για Βουλευτής με ΣΥΡΙΖΑ.Εχασε και το Αλογο του τη ΝΙΚΟΛΑΟΥ.Ο Γιαννακιδης ζητιανεψε να τον κατεβάσουν απο κοινού Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ αλλα τελικα δεν τσίμπησε ο ΣΑΜΑΡΑΣ.Πηγε στο ΣΥΡΙΖΑ,τους είπε οτι ειναι αριστερός και ξεφτιλίσουν αλλα και εκεί τους ξεφτιλισμενους δεν τους δέχονται.Και τωρα σφάζονται γιατι ξεφτίλα έρχεται και για τους δύο.Κριμα!Και καλα παιδιά ειναι και δεν δούλεψαν ποτε,και λεφτά έχουν και πέρασαν καλά.Ένα ονόματι του λαού.Να ειναι καλα αυτοί και ράτσες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/14 16:29

    Σιγά ρε Ντολιο να μη σκισεις κανένα Καλτσον.Σε έχουν γραμμένο και σένα.ΚΟΝΤΟΣ ψαλμός.Ουτε 11αδα φτιάχνεται με τον ΟΥΣΤΟΓΛΟΥ και τη ΝΙΚΟΛΑΟΥ.Αντε πήγαινε να βάλεις καμία μαςελα.Μας κουρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/14 16:45

    Ο Ντόλιος δεν την έβαλε το 2010 πραξικοπηματικά;
    Ο άλλος ενδιαφερόμενος κ.Ράσιος δεν τον κατηγορούσε γιατί δεν επελέγη ο ίδιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία ,αυτά έκανε ο Ντόλιος, αλλά στην περίπτωση Γιαννακίδη-Καβαρατζή ποιός πιστεύει ότι δεν υπήρξε συναλλαγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/2/14 23:28

    ξυπνιστε βρε παιδια με τουσ πσιφουσ τησ μοιονοτιτας γινεται βουλευτης ο Ντολιος, μην περιμενεται και πολλα απο αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/2/14 08:19

    PIAZZA ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΣΙΟ?????? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 2010 Η ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΝΤΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ. ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ!!!!

    ΡΑΣΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/2/14 10:05

    Ο Καβαρατζης ξεχασε να πει για την Νικολαου,ο,τι συνεχισε το εργο του προκατοχου της.Διανομη βιβλιων.Πρεπει η κυρια ν αναψει μια λαμπαδα στον Γιαννακιδη,που στον καιρο της κρισης επαιρνε αρχικα 4500 και μετα 3100.Ουτε στο ονειρο της.Δεν υπαρχει συνκριση Καβαρατζη-Νικολαου.Μερα με την νυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/2/14 10:09

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΝΩΜΕΝΑ & ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ & ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΑΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/2/14 11:46

    ''Συναλλαγή'' υπήρξε και στη συνεργασία Σαμαρά-Βενιζέλου;;;θέλουμε τελικά συνεργασίες ή βλέπουμε σε κάθε κίνηση συνωμοσίες ;κατά περίπτωση και κατά τις δικές μας επιθυμίες ή συμφέροντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/2/14 21:39

    Δεν ξέχασε να πει την αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.