8.2.14

Η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ!

Σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» καταγράφεται διαφορά μόλις 0,3% στις εθνικές εκλογές και 0,8% στις ευρωεκλογές υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, με τους ερωτώμενους να πιστεύουν ότι τις επόμενες εκλογές θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.
Στο ερώτημα εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε εθνικές εκλογές, ποιο κόμμα θα ψηφίζατε, οι ερωτηθέντες αναφέρουν:
• ΣΥΡΙΖΑ 20,4%
• ΝΔ 20,1%
• ΧΑ 8,5%
• ΚΚΕ 4,8%
• ΑΝΕΛ 4,5%
• ΠΑΣΟΚ 4,0%
• Άλλο κόμμα 3,8%
• ΔΗΜΑΡ 2,6%
• Αδιευκρίνιστη ψήφος 31,3%
Στο ερώτημα ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, οι ερωτηθέντες αναφέρουν ΣΥΡΙΖΑ 44,7%, ΝΔ 27,1%, δεν ξέρω /δεν απαντώ 22,7% και άλλο 5,5%.
Στο ερώτημα εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε ευρωεκλογές, ποιο κόμμα θα ψηφίζατε, οι ερωτηθέντες αναφέρουν:
• ΣΥΡΙΖΑ 21,0%
• ΝΔ 20,2%
• ΧΑ 8,2%
• ΚΚΕ 4,6%
• ΑΝΕΛ 4,0%
• ΠΑΣΟΚ 4,2
• Άλλο κόμμα 3,5%
• ΔΗΜΑΡ 3,3%
• Αδιευκρίνιστη ψήφος 31,0%
Στο ερώτημα ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα κερδίσει τις επόμενες ευρωεκλογές, οι ερωτηθέντες αναφέρουν ΣΥΡΙΖΑ 36,7%, ΝΔ 29,4%, δεν ξέρω /δεν απαντώ 27,9% και άλλο 6,0%.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/2/14 17:59

    Μα υποτίθεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σαρώνει...
    Δεν καταλαβαίνω....

    Παντού υπάρχει ρεύμα αγανάκτησης εναντίον της κυβερνησης και οι διαπλεκόμενοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η λαοθάλασσα που συστρατεύεται με τον Αλέκση και το Laughαζάνη είναι μόνο 20% και τέτοια μικρή διαφορά;

    Μπααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/2/14 18:03

    ΟΛΙΓΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ

    "θυμάμαι μικρός το μακαρίτη τον παππού μου αγρότη του δημοτικού φιλελεύθερο κεντρώο άνθρωπο που ελάμβανε την αγροτική σύνταξη αλλά δεν έπαιρνε ούτε αναπηρική ούτε εθνικής αντίστασης που έστελνε επιστολές στην εφημερίδα ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΝ εξαπολύοντας μύδρους ενάντια στην ακατάσχετη πολιτική παροχών σε άτομα που εξαπατούσαν το κράτος εν γνώση του κράτους (κατ ουσίαν) και για το δανεισμό με τον οποίο επιβαρύνονταν η πατρίδα.

    ΕΦ' ΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ

    Η δε μάνα μου μου έλεγε πριν την κρίση ακόμη, τριτοετής πρέπει να ήμουν «Διάβαζε να πάρεις το πτυχίο σου στην ώρα σου να βρεις δουλειά ως πότε θα σε ζούμε, αν αύριο χρεοκοπήσει το κράτος και δεν έχει να μας πληρώσει; μισθωτοί άνθρωποι είμαστε! »


    Γιός ανώτατου κρατικού λειτουργού, συμφοιτητής του γιού μου στη Νομική της Αθήνας, τελείωσε ακριβώς στα 4 χρόνια όχι γιατί έτσι πρέπει για τους καλούς φοιτητές αλλά απρόθυμα. Μόνο από "πρεμούρα" μη τυχόν και αλλάξει η κατάσταση και δεν προλάβει ο μπαμπάς να τον "χώσει" στη Βουλή (για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας), αρχικά, και μετά σε κάποια θεσούλα σε αυτό το ταλαίπωρο δημόσιο. Η μαμά, φυσικά, υπάλληλος μεγάλης κρατικής (τι άλλο) τράπεζας...Εννοείται πως απαξάπασα η οικογένεια είναι αφισσοκολλητές της ΝΔ και ακραιφνείς οπαδοί της...Δεν βάζουμε μυαλό όσα χρόνια κι αν περάσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/2/14 18:04

    Δεν καταλαβαίνω γιατί εξεγείρονται κάποιες χώρες. Δικό τους νόμισμα έχουν, εκτός ΕΕ είναι με έθνικη κυριαρχία. Ας ρωτήσουν και τον Λαφαζάνη να τους πει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/2/14 18:07

    Για να καταλάβει κάποιος πολυ πολυ απλά την τεράστια πρόοδο της χωρας, με τη συμβολή του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ το 2009-10, αρκεί να σκεφτεί το εξής. Το 2008 με πολλαπλάσια ρευστότητα και δανεια σε δημόσιο κ ιδιωτικό τομέα, είχαμε ύφεση...

    Τωρα, με μικρή ρευστότητα και λιγα δανεικα, παμε ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ για αναπτυξη..Αυτο σημαίνει ότι έχουν γίνει κάποιες διαρθρωτικές αλλαγές, που στηρίζουν πλεον την αναπτυξιακη δυναμικη, χωρίς τη βοήθεια δανεικων. Και αν δεν είχαμε αντίσταση επιτηδες για πολιτικούς λόγους και παραπλάνηση του σαλεμένου κοινού που πληρώνει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ τη νύφη, ο ευλογημένος αυτός τόπος θα είχε φουλάρει οικονομικά.

    .Ειναι ένα τεραστιο βήμα για τη χωρα. Έρχονται καλύτερες μέρες. Συντομα...Τα καταφέρνουμε..Με θυσίες, αλλά τα καταφέρνουμε..

    Όχι χάρη στο Σαμαρα (καλά για Τσιπρα, φασίστες και ψεκσμένους δε το συζητώ) αλλά χάρη στο λαό και τη γενναία αυτοθυσία και εργατικότητα του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/2/14 18:21

    Δηλαδη για να το κανουμε λιανα να το καταλάβω :

    Ειμαι εγω ο μαλακας που σας πρήζω με τον ΓΑΠ. Ωραία. Και εσεις οι αριστεροί, οι υπεύθυνοι, οι πατριώτες και οι προοδευτικοί. Ωραία και πάλι.

    Την ίδια στιγμη που ο ενας ανεμπνευστος φορομπήχτης πουλάει τρελιτσα στο Μέγαρο για τις μεταρρυθμίσεις που του έκανε ο Παπανδρεου, ο άλλος κανει τον Ναπολεοντα με το σήμα και το όνομα που πήρε απο τον Παπανδρεου, ο παρταλος που εχει μπερδέψει τα μπουτια του για έναν χρυσαυγιτη και μιλάει στην Ευρωπη για Βαστίλλες και αλλά φαιδρά κι αόριστα με τις ψήφους που άρπαξε δημαγωγικά και με ψευτιές για θολά οράματα, απο τον Παπανδρεου.
    Και οι υπόλοιποι που γίνανε μουρες απλα και μονο κατηγορώντας τον Παπανδρεου που τον κατηγορούσαν ολα τα μέσα και που με την σειρά σου έμαθες να λατρεύεις να κοροιδευεις ή να μισείς και εσύ. Σε μάθανε σαν σκυλάκι να σουφρώνεις τη μούρη και να αγριεύεις δείχνοντας τα δόντια σου μόλις μυρίσεις τη λέξη ΓΑΠ, ή μόλις ακούσεις "Παπανδρεου"

    Και απο την άλλη.... ο Παπανδρεου (κανονικός απλός βουλευτής Αχαϊας εδώ και Πρ. Της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τους.... μαλακες εξω) παει στο LSE και μιλάει για μια άλλη Ευρώπη και μια άλλη Ελλαδα που θα αλλάξουν αρδην χωρις να χρειαστει να γίνει της τρελης και ρίχνει και πεντε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.......και στο καπάκι τραβάει σημερα μια πρόταση για εκεχειρια στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Τίποτα σπουδαίο αλλά δεδομένου του πόστου του κάνει ότι μπορεί.

    Διάλεξε εσυ ποια Ελλαδα θες και ποιος να σε αντιπροσωπεύει.
    Τι θες να εισαι ;

    Εγω θέλω να είμαι εθνοπροδοτης, δοσιλογος, βλάκας και υποστηρικτής του "Πινοσετ" που θέλει κρεμάλα. Τα ξαναπαμε.... ΕΣΥ τι θες να είσαι;

    ΜΕταξύ μας θα προτιμούσα τον Ιησού χριστό για αρχηγό αλλά ας δουλέψουμε με αυτά που έχουμε και ότι ρεαλιστικά κυκλοφορεί στην πιάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.