25.2.14

Μπορεί ο Στουρνάρας να το γλίτωσε το ξύλο…

…αλλά κάποιοι άλλοι νομίζω πως όχι!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/2/14 19:22

    ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΧΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ η πρώτη στα νεότερα ιστορικά δεδομένα αντιπολιτευτική ομάδα με ένα κοινό χαρακτηριστικό: ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, κανένα όραμα, καμία διάθεση. Το μόνο που λένε: είμαστε αριστεροί/εθνικιστές κου λου που και θα τα λύσουμε.
    Κι αν τους κάνεις την ερώτηση "και που είσαστε πριν 10 χρόνια να μας τα πείτε;" η απάντηση είναι μία: "άντε ρε προυδώταις" ή "άντε ρε δεξιοί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/14 19:24

    Παιδιά της οργισμένης αντιπολίτευσης, όλοι τα ίδια ψηφίζαμε τόσα χρόνια, ΜΑΖΙ ψηφίζαμε.

    Μόνο που εγώ ψηφίζω πλέον εκείνους που είδαν το πρόβλημα και το διορθώνουν ενώ εσείς ΛΑΚΙΣΑΤΕ και είστε μόνο για τις καταγγελίες του προβλήματος.

    Μη διαμαρτύρεστε συνέχεια, οι επόμενες εκλογές πάλι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα αναδείξουν.

    Αν θέλατε να το αποτρέψετε, θα είχατε προγράμματα, αλλά είναι βαριά η καλογερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/14 00:28

      "οι επόμενες εκλογές πάλι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα αναδείξουν" - γιατί ρε μεγαλε μαζι θα κατεβουνε? ή μαζι θα κυβερνησουνε? καλα παιδι μου, χαζό εισαι?

      ΝΔ σκετο θα βγει και μοναχη της θα κυβερνησει, οπως ΑΚΡΙΒΩΣ κανει και ΤΩΡΑ - και εχει να χωσει γαλαζια παιδια απ το παραθυρο στο (τρισκαταρατο και καλά) δημοσιο που θα τριβεις τα ματια σου...

      Καλα ξυπνητουρια που μου θες και "συγκυβερνηση", τρομαρα σου!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/2/14 09:42

      Ξεκαρδιστείτε, ελεύθερα.

      Παρουσία του Αλ. Τσίπρα το Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ούγκο Τσάβες» (φωτογραφίες)

      Νικήτρια αναδείχθηκε η «Hasta la Victoria Siempre» που επικράτησε της Venceremoς» στον τελικό.

      πηγή: Αυγή

      http://left.gr/news/paroysia-toy-al-tsipra-toyrnoya-podosfairoy-oygko-tsaves-fotografies

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/2/14 19:26

    Ο αγώνας ενάντια στη λιτότητα ήταν εξαρχής παραπειστικός.

    Όταν δεν σου δανείζουν και έχεις έλλειμμα, τότε από κάπου θα κοπούν λεφτά.

    Η αντιμνημονιακή άρνηση της πραγματικότητας είχε σκοπό αυτό ακριβώς: να προστατεύσει τα πιο ισχυρά στρώματα της κοινωνίας και να μεταφέρει τα βάρη στα ασθενέστερα.

    Τώρα κανείς δεν υπόσχεται μαγικές λύσεις. Ούτε Ζάππεια, ούτε λεφτά από τη Ρωσία και πετρέλαια από τον Τσάβες.

    Τώρα ακόμα και η αντιπολίτευση μιλάει για "πλεονασματικούς προϋπολογισμούς"

    Welcome to the club boys. Το ξύλο δεν το γλιτώνετε ούτε ο ΣΤαθάκης ούτε οι υπόλοιποι. Είτε βγείτε είτε δε βγείτε. Κυρίως αν ΔΕΝ βγείτε. Έχετε πέσει στην παγίδα Τσιπραλητάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/2/14 14:49

    Αυτό που ξεχνά να γράψει ο κ. Σταθάκης είναι πως την περίοδο της μεταπολίτευσης έχουμε διάλυση του όποιου παραγωγικού ιστού είχε δημιουργηθεί στη χώρα μεταπολεμικά. Στην κρίση της δεκαετίας του ’70 ο Καραμανλής απάντησε με κρατικοποιήσεις και ο Παπανδρέου που ακολούθησε απάντησε με ολοκλήρωση των σοσιαλιστικών πειραματισμών που οδήγησαν στη διάλυση της οικονομίας και εξέθρεψαν τη νοοτροπία της αργομισθίας στο δημόσιο, της διαφθοράς με χρήματα του δημοσίου.

    Την εποχή δηλαδή που στη Δύση απαντούσαν στην κρίση του κεϋνσιανού μοντέλου με ιδιωτικοποιήσεις των κρατικών μονοπωλίων, εμείς στην Ελλάδα απαντούσαμε με κρατικοποιήσεις ναυπηγείων, Πυρκάλ, λιπασμάτων, τσιμέντων και δεκάδων άλλων βιομηχανιών και οδηγούσαμε στο κλείσιμο εκατοντάδες βιομηχανίες σαν την Πιρέλι την Γκουτγιαρ, τη ΝΑΜΚΟ γιατί το κομματικό κράτος χρειαζόταν τις ψήφους των συνδικαλιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.