21.2.14

Έρευνα του «Σπάρτακου» για τον δρόμο Κομοτηνής – Συμβόλων

Εδώ και τρία χρόνια η δημοτική παράταξη του «Σπάρτακου» συνεχίζει σταθερά και απαρέγκλιτα να κινείται στην κατεύθυνση της ανάδειξης ή διαλεύκανσης προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη, με αποκλειστικό στόχο να συμβάλει στην επίλυσή τους.
Μέσα στο πλαίσιο αυτό, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Νεκτάριος Δαπέργολας κατέθεσε στις 19/2/2014 έγγραφη αίτηση στο δημαρχείο, με την οποία ζήτησε την άμεση χορήγηση εγγράφων σχετικών με τον γνωστό - και…στοιχειωμένο πλέον - δρόμο Κομοτηνής-Συμβόλων (περιοχή Αγίας Βαρβάρας). Το έγγραφο έχει ως αποδέκτη τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη (με κοινοποίηση προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου) και αναφέρει τα εξής:
«Κύριε Δήμαρχε.
Παρακαλώ να μου χορηγηθούν άμεσα τα εξής έγγραφα, που σχετίζονται με το υπό κατασκευήν έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΣΥΜΒΟΛΩΝ»:
1. Ο προϋπολογισμός προσφοράς του αναδόχου του έργου

2. Τα σχέδια της μελέτης σε ηλεκτρονική μορφή

3. Η τελευταία εγκεκριμένη πιστοποίηση του αναδόχου

4. Ο τελευταίος εγκεκριμένος ΑΠΕ

5. Το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κατασκευής του έργου

6. Το σχέδιο ασφαλείας καθώς και η σήμανση που εφαρμόζεται στη συγκεκριμένη περιοχή.

7. Η πλήρης αλληλογραφία που αφορά στο έργο για τη χρονική περίοδο από την παύση των εργασιών και έως σήμερα».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/2/14 11:59

    Τον Δααπεργολα δεν τον γουσταρω αλλα κανει καλα που κάνει γνωστη με τις ενεργειες του την ανικατοτητα της δημοτικης αρχής και του Πετριδη.
    500 μέτρα δρόμος και στη φαση κατασκευης που τον αφησε ο Κωτσάκης παραμένει στην ίδια φαση. Τον δήμαρχο τον δουλευουν οι αναδοχοι και οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και δεν χαμπατίζει το "καλό παιδι¨", ναι όμως σε τι φταινε οι δημοτες και ταλαιπωρουνται ααπο την τεμπελια τους, Την Πέμπτη παρουσία της διευθυντριας της κ. Κοσμιδου ο κιτρινος διάδρομος για τους τυφλούς μπροστα στο ξενοδοχείοι Ολυμπος που κατασέυαζαν οι τεχνίτες ,,,, βαραει κατακεφαλα στο στυλο της ΔΕΗ. Κατα τα άλλα....οι μαλακίες με τον δήθεν ποδηλατοδρομο δεν τελειωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/14 12:29

    ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.