10.2.14

Έρχεται ο Βαγγέλης Θεοδώρου και κλαίνε οι ρέγκες του Θρακικού Πελάγους

Μια τεράστια μορφή από το χώρο του ΠΑΣΟΚ (ήταν και υποψήφιος βουλευτής) μεταπηδά στο στρατόπεδο Παυλίδη, για τις Περιφερειακές Εκλογές! Η Piazza del Popolo το είχε γράψει πριν περίπου ένα μήνα (θυμηθείτε εδώ). Η κωμωδία Πέτροβιτς στον Έβρο έχει ξεκινήσει και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα έχει τελειωμό…
Ο Βαγγέλης Θεοδώρου, υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2012 με το ΠΑΣΟΚ, θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Το όλο συνοικέσιο έγινε από τον κουμπάρο του Βαγγέλη, που έχει Lux ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αλεξανδρούπολη!
Το γέλιο της υπόθεσης πάντως είναι ότι ο Βαγγέλας, μιλάει για κάλεσμα ανατροπής, αντιγράφοντας αυτά που έλεγε στις εκλογές του 2012 με το ΠΑΣΟΚ, με το οποίο σε σύνολο 6 υποψηφίων, κατέλαβε την 5η θέση, παίρνοντας από το λαό του Έβρου 1960 ψήφους!!!
Έρχεται ο Βαγγέλας και κλαίνε οι ρέγκες του Θρακικού Πελάγους…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/2/14 09:00

    λες ε; για να δουμε τι θα δουμε αν και εφοσον ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/14 09:02

    το θεμα ειναι να μην βαλει και κρεμμυδι και σε παρουν τα κλαματα χααααα εισαι ωραιος φιλε καλη διαφημιση για τον βαγγελαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/14 21:48

    αν ο φίλος Βαγγέλης κάνει αυτη την επιλογή πολιτικά θα έχει κάνει μεγάλο ολίσθημα. Στον βωμό των προσωπικών μας συμφερόντων δεν θυσιάζουμε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/2/14 09:30

      γιατί ο βαγγέλης ζήτησε θέση; με σταυρό ζητησε να μπει. αυτό ειναι μαγκιά και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/14 21:52

    Νομιζω ειναι ο ανθρωπος που θα αλλαξει πολλα στον Εβρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.