10.2.14

Σύλληψη Ρουμάνου στον Έβρο για διακίνηση Σύριων μεταναστών

Συνελήφθη στην Εγνατία Οδό (πλησίον κόμβου Αρδανίου), ένας 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος προωθούσε στην Ελλάδα, τέσσερις Σύριους μετανάστες.
Συγκεκριμένα, στην Επαρχιακή Οδό Προβατώνα - Αρδανίου, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 48χρονο, που οδηγούσε αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, προκειμένου να σταματήσει, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς
Λίγο πιο κάτω, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν το δράστη, καθόσον σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι προωθούσε τους μετανάστες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την  προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.