13.2.14

Η υποψήφια δήμαρχος Ελένη Λαφτσή για το ζήτημα των δημοτικών υπαλλήλων

Είναι πλέον φανερό που οδηγούν οι μνημονιακές πολιτικές στον χώρο της αυτοδιοίκησης. Βρίσκεται σε εξέλιξη το σχέδιο διάλυσης των δημοτικών υποδομών με θύματα τους εργαζόμενους και τους πολίτες.
Θέλω να εκφράσω την πλήρη στήριξη τόσο την δική μου όσο και του συνδυασμού μας στον απόλυτα δίκαιο αγώνα τους. Την ίδια στιγμή που αποδομούνται οι δημοτικές υποδομές ο δήμαρχος παραμένει ο «μεγάλος σιωπηλός» και επί της ουσίας συναινεί στις πολιτικές διάλυσης. Ο ίδιος περηφανεύεται ότι είναι ο «καλός νοικοκύρης». Έχει σημασία όμως να πει στους πολίτες πώς γίνεται να είναι  καλός νοικοκύρης σε ένα διαλυμένο σπίτι;
Οι εργαζόμενοι δεν είναι ένα «άχρηστο βάρος» που πρέπει να ξεφορτωθούμε για να έχουμε «καλά δημοσιονομικά αποτελέσματα». Είναι και θα είναι οι άνθρωποι που θα ακουμπήσει η δική μας δημοτική αρχή ώστε να στηριχθούν οι υπηρεσίες που τόσο έχουν ανάγκη οι πολίτες και κυρίως οι πιο αδύναμοι. 

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/2/14 20:44

    Καλά τα μεγάλα λόγια και το χτύπημα στην πλάτη. Δεν μας λέει όμως θα τους ξαναπροσλάβει αν εκλεγεί; Ή μήπως θα τους προσλάβει ο Τσίπρας/Σιωπηλός μάρτυρας;
    Ελένη Λαφτσή: Γνήσια έκφραση μιας δήθεν Αριστεράς που λαϊκίζει τιποτολογώντας και τιποτολογεί λαϊκίζοντας. Αυτή δεν είναι Αριστερά "συντρόφισσα", είναι πολιτικαντισμός της Δεξιάς του '60! Αλλά κι αυτοί ακόμα εκσυγχρονίστηκαν. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/2/14 19:39

    Τι λαϊκισμός είναι αυτός; Ψωμιαδισμός του χειρίστου είδους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.