10.2.14

Σταύρος Καβαρατζής: «Ήρθε η ώρα για ρήξεις και ανατροπές με το παρελθόν» (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Την απόφαση να αλλάξει στρατόπεδο και να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Άρη Γιαννακίδη για τη νίκη στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, εξήγησε στο Ράδιο Παρατηρητής ο περιφερειακός σύμβουλος Έβρου Σταύρος Καβαρατζής. Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, έκανε κάλεσμα στους Έβριτες να ψηφίσουν τους ικανότερους, τους καλύτερους και αυτούς με την περισσότερη όρεξη για δουλειά, ενώ ταυτόχρονα ανέφερε πως ήρθε καιρός για ρήξεις και ανατροπές με το παρελθόν και τον παλαιοκομματισμό.

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/2/14 19:07

    "ν' αλλάξει στρατόπεδο"... Αυτό παλιά δεν το λέγανε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ?και να σκεφτείς ότι η οικογένεια Καβαρατζή δηλώνει ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/2/14 22:30

      ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΙ ΑΠΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/14 20:58

    Πλεόνασμα ανεξαρτησίας θα απολαύσουμε στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές από υποψήφιους περιφερειάρχες αντιπεριφερειάρχες δημάρχους και συμβούλους. Όλοι ανεξάρτητοι. Βέβαια, μέλη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά ανεξάρτητοι. Δίχως να έχουν παραδώσει τις κομματικές τους ταυτότητες, αλλά ανεξάρτητοι.
    Με πλούσιο πολιτικό λόγο. «Δε μπορούμε να υποσχεθούμε πολλά γιατί η κεντρική διοίκηση στερεί πόρους από τους Δήμους». Που πάει να πει ότι η κυβέρνηση στέρησε τους πόρους, αλλά την κυβέρνηση τη στηρίζουμε, τις αποφάσεις της καταγγέλλουμε. Διότι πάνω απ’ όλα είναι το κόμμα. Πάνω και από τον δήμο. Αλλά κατά τα λοιπά, ανεξάρτητοι.
    Πολιτικοί βαθύτατα ευαίσθητοι. Που υπόσχονται ότι θα ρίξουν το βάρος στον κοινωνικό τομέα. Τουτέστιν θα στηρίξουν τα κοινωνικά παντοπωλεία, τα κοινωνικά φαρμακεία, τα κοινωνικά συσσίτια, τις κοινωνικές ουρές των ταπεινωμένων με τα κουπόνια, τις οποίες η κυβέρνηση δημιούργησε, αλλά την κυβέρνηση δεν την καταγγέλλουμε, τα αποτελέσματα της πολιτικής της σχολιάζουμε. Διότι πάνω απ’ όλα είναι το κόμμα. Κατά τα λοιπά, ανεξάρτητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/2/14 09:29

    Μόνο ένας κατέθεσε κοματικη ταυτότητα και ειναι μαγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/2/14 19:18

      Ποιός; δυσκολεύομαι να τον καταλάβω

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/2/14 16:05

    Ειναι καραμανλικοι ρε φίλε ....ξυπνά δεν κατάλαβες τι γίνεται ακόμη....εεερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/2/14 09:22

      Έρχεται, με προπομπό τον Γιαννακίδη;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/2/14 00:40

    Αυτές οι περιφερειακές κια δημοτικές εκλογές είναι κατά βάση πολιτικές και ιδεολογικές. Κομμένη η πλακίτσα ότι ναι μωρέ είναι ΠΑΣΟΚ αλλά καλό παιδί και με βοήθησε ή θα με βοηθήσει. Σε βοήθησε ή θα σε βοηθήσει αφού πρώτα το κόμμα του σε έκανε να τον έχεις ανάγκη. Σε έκανε να τον προσκυνάς για ένα 5μηνο εργασίας με 400 ευρώ τον μήνα. Καλά παιδιά, δε διαφωνώ, αλλά αυτοί μας έφτασαν εδώ που είμαστε. Κι αν αρχίσουμε τα «έλα μωρέ, αυτός φταίει για τα μνημόνια;» ας συνεχίσουμε, για τον γκρεμό καλά πάμε….
    Απλώς αύριο ας μην περιμένουμε να δώσουν κάποια μάχη για εμάς. Θα είναι πολύ κουρασμένοι από τη μάχη της «ανεξαρτησίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/2/14 10:18

    Φυσικά, στην πολιτική καθένας ορίζει τη στάση του με βάση τις πεποιθήσεις και τις εκτιμήσεις του και ο λογαριασμός γίνεται πάντα από τον ξενοδόχο. Ισχύει για τον κ. Καβαρατζή και όσους αυτομόλησαν σε ιδιοτελή συμφερόντων ψηφοδέλτια όπως η κ Σιμπελ Μουσταφάογλου ως DEP συνεργάζεται με τον κ Πετρίδη, αλλά ισχύει περισσότερο για όσους στενεύονται στο πλαίσιο των αποφάσεων που έλαβαν τα καταστατικά όργανα των κομμάτων που ανήκουν. Η συμμετοχή σε ένα κόμμα είναι εθελούσια. Όταν δεν σε εκφράζουν οι αποφάσεις της πλειοψηφίας παίρνεις τα μπογαλάκια σου και φεύγεις. Δεν κάνεις παιχνίδι φθοράς υπέρ τρίτων.

    Οι εξελίξεις λοιπόν θα δείξουν αν ο κ. Καβαρατζής και η κ. Σιμπέλ κινούνται σωστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/2/14 13:43

      Ο κ.Καβαρατζής καη η κ.Σιμπέλ κάνουν την δουλίτσα τους όπως κάνουν όλα τα χρόνια ιδιαίτερα η κ.Σιμπέλ. Όπου έχει θεσούλες και ανταλλάγματα.
      Ο Γιαννακίδης και ο Πετρίδης που κάνανε τριάντα κωλοτούμπες ο Γιαννακίδης με συμφωνία με τον Παπαμίκο της ΝΔ και ο Πετρίδης με το προξενείο εκεί είναι η τραγωδία τους.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος12/2/14 21:09

    Ο Πετρίδης δεν έριξε πόρτα στο προξενείο στις προηγούμενες, ή κάνω λάθος;
    Τους έριξε τα μούτρα στο χώμα συντρίβοντας την Σιμπέλ, ή δεν θυμάμαι καλά;
    Τώρα κάποιοι τον κατηγορούν για κωλοτούμπες; Τώρα που κατάφερε να διαλύσει και τυπικά τον "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ"; Γιατί; Ποιανού τη σούπα χαλάει; Ε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/14 14:31

      Με τον Πετρίδη οπλαρχηγό θα τους κατατροπώσουμε και θα φθάσουμε στη Κόκκινη Μηλιά ....12/2/14 21:09 xaxaxaxa..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/2/14 14:32

      Με τον Πετρίδη οπλαρχηγό θα τους κατατροπώσουμε και θα φθάσουμε στη Κόκκινη Μηλιά ....12/2/14 21:09 xaxaxaxa..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/2/14 20:04

      Στις προηγούμενες λέει ότι έριξε πόρτα τώρα την άνοιξε ορθάνοιχτα.Περαστικά

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος13/2/14 20:01

    Ο Πετρίδης έκανε συμφωνία δεν διέλυσε τον μειονοτικό συνδυασμό.
    Την Συμπέλ την αναβάθμισε σε πέντε χρόνια αντιδήμαρχο.Αυτή είναι συντριβή?Τους χριστιανούς συμβούλους του συνέτριψε και ντρόπιασε.
    Τον Γιαννακίδη έλεγαν αλλά μια από τα ίδια κι αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/2/14 20:24

    Δοξα και τιμη στον Κωστα Μιχελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/2/14 23:47

    το πε και το κανε ο Καβαρατζης ειπε ρηξη κι ανατροπες μονο που δεν διευκρινισε(ρηξη και εσωτερικη τριβη εφερε στο συνδυασμο τον εκαψε το Γιαννακιδη) και μετα τη συνεντευξη Ντολιου;;; τα υπογλωσια στο Γιαννακιδη γρηγορα γιατι ο Ντολιος μιλησε (κρυφτηκε ο Γιαννακιδης ...δεν ειχε τι να πει) τι τον ηθελες τον Καβαρατζη ρε ΑΡΗ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/2/14 23:52

    επιτελους ας καταλαβουν οτι δεν τρωμε χορτο και μια και ο Ευριπιδης θελει Πετριδη με φιλικη συμμετοχη Φελινας;....ΟΚ ΑΡΧΗΓΕ ....στις βουλευτικες θα τα πουμε !!! κρινεσε και οσο κι αν κανεις πως δεν; ....σε πηραμε χαμπαρι .κι ας το καταλαβουν κι ολοι οι νεοδημοκρατες ποια.........ΦΑΙΝΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.