29.1.14

Πώς βρίσκουμε πληροφορίες για μία IP! Δείτε ποια είναι η IP του blog Alexandroupolis Online…

Σε περίπτωση που θέλουμε να ανακαλύψουμε το που βρίσκεται μία IP διεύθυνση ή κάποια ιστοσελίδα αυτό γίνεται πολύ εύκολα. Αν πρόκειται για ιστοσελίδα θα πρέπει πρώτα να βρούμε ποια είναι η IP της διεύθυνσης. Κάνουμε λοιπόν το εξής:
Έναρξη—>Εκτέλεση—>CMD Θα μας ανοίξει την διαχείριση εντολών και εκεί θα πρέπει να πληκτρολογήσουμε την εντολή tracert και την web address της ιστοσελίδας που θέλουμε να μάθουμε το που βρίσκεται.
Στην περίπτωσή μας: tracert www.alexpolisonline.com Αμέσως θα μας εμφανίσει την IP της ιστοσελίδας η οποία και είναι η 173.174.70.121 και θα αρχίσει η δρομολόγηση από router σε router μέχρι να φτάσει στην τελική διεύθυνση. Έχοντας λοιπόν την IP μπορούμε πλέον να πάμε στην σελίδα http://www.ip-adress.com/ip_tracer/ και να βάλουμε την IP αυτήν στο κενό πεδίο και να πατήσουμε Track IP, Host or Website.
Εκεί λοιπόν η πληροφορία που μας δίνει είναι ότι πρόκειται για μια IP ενός Router: «173.174.70.121 looks like a Router IP Address». Η ΙΡ του Alexandroupolis Online βρίσκεται στο Austin του Τέξας, εκεί δηλαδή που βρίσκεται το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης!!!

Διαβάστε σχετικά:

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/14 15:14

    ΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ PIAZZA !!! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΑ ..... ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ BROWSER ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ IP ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ WEB ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ !!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ALEXANDROUPOLISONLINE DEN EINAI ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ!!!! Η ΣΑΝ SECURITY ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΓΚ....... ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ..... ΣΤΟΝ ΟΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/14 08:33

    Piazza το δικό σου βγαίνει σε ένα αεροδρόμιο στο San Francisco, Καλιφόρνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.