16.1.14

Το πρότυπο ενός καλού ΔΑΠίτη

Η φράντζα και τα γυαλιά του, θα τον κάνουν αναγνωρίσιμο ακόμα κι όταν ο ίδιος φύγει από την ζωή και αρχαιολόγοι ενός άλλου αιώνα ανακαλύψουν τον τάφο του! Ο πρωθυπουργός μας το 2003, όταν είχε χάσει όλες τις εκλογικές μάχες και ξεκουραζόταν, χωρίς να δουλεύει βέβαια! Ελληναράς πατριώτης από τους λίγους. Άσπρο πουκάμισο, πουλόβερ σε σχήμα V, το χέρι έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου, καμπριολέ! Στην φωτογραφία δεν φαίνεται η Άννα Βίσση, την οποία καλεί ο Σαμαράς για καφέ. ΜΠΕΣ ΜΕΣ’ ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟΛΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/1/14 11:55

    ΑΘΛΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΑΘΛΙΟΣ Ο ΓΑΠ. ΑΘΛΙΟΣ ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΑΘΛΙΟΙ. Ωστόσο:

    Ο Αδόλφος Χίτλερ άλωσε την εξουσία με 33%, δολοφονώντας προοδευτικά τους λοιπούς βουλευτές.

    Ο Ιωάννης Μεταξάς, είχε μόλις το 7%, με τα λοιπά κόμματα να μην συμφωνούν και έτσι να δώσουν τελικά την ψήφο εμπιστοσύνης στον πιο δυναμικό.

    Με άλλα λόγια, όποιοι ετοιμάζεστε να ξεσαλώσετε στις ευρωεκλογές διότι δήθεν "διαμαρτύρεστε" για τους ΑΘΛΙΟΥΣ προσέξτε μην κλαίτε μετά που δήθεν "εξαπατηθήκατε" κι εσείς.

    ΥΓ Ο Χίτλερ ένα χρόνο πριν είχε πάρει το 41%, και στις επόμενες έπεσε στο 33%. Προφανώς κάποιοι την ψυλλιάστηκαν, αλλά ήταν πολύ αργά για δάκρυα.
    Για το καλό όλων μας οι "επαναστά" δεξιοί και αριστεροί, σκεφτείτε πότε λέγατε και κάνατε μπούρδες, τότε που είχατε τους σημερινούς ακραίους συνολικά στο 5% ή σήμερα που τους ανεβάσατε στο 55% σε μια νύχτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.