20.1.14

«Ανεξάρτητη» η Φελίνα Καζάκου αλλά με χρίσμα της ΝΔ που το παρουσίασε η Σοφία Βούλτεψη!!!!!!!!!

Μπορεί η υποψηφιότητα της Φελίνας Καζάκου στο Δήμο Κομοτηνής, να έδινε κάτι το καινούργιο στην εκλογική μάχη, αλλά ναυάγησε πριν καλά καλά αρχίσει. Η Κομοτηνή είναι μικρή και όλοι ξέρουμε «τι καπνό φουμάρει ο καθένας από εμάς». Η Φελίνα Καζάκου δεν χρειάζονταν αυτό το επικοινωνιακό φιάσκο και απορώ ποιος νους σκέφτηκε αυτό το πράγμα.
Μπροστά σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ροδόπης, η Φελίνα παρουσίασε την «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» υποψηφιότητα της, η οποία όμως πρώτα, πήρε την έγκριση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης και μετά παρουσιάστηκε από τους βουλευτές Ευριπίδη Στυλιανίδη και Σοφία Βούλτεψη!!!
Ο Γιώργος Πετρίδης δεν παίζει καν μπάλα σε άδειο γήπεδο. Βλέπει τους αντιπάλους του από τις κερκίδες να βάζουν μόνοι τους γκολ στην εστία τους. Ποιο απολιτίκ εκλογές … πεθαίνεις!

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/1/14 14:23

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ Ν.Δ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΠΛΕ Ή ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/14 15:24

    Μαύρο σε όλους δηλαδή λευκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/1/14 19:58

    Piazza, σημείωσέ το σε παρακαλώ,
    επειδή θα τους έκραζαν αν κατέθεταν κοινές υποψηφιότητες σαν συγκυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) επιλέγουν ανώδυνες υποψηφιότητες σε δήμους για να σωθεί ο Μπένυ. Δες την υποψηφιότητα της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, το ανώδυνο ενδοπαραταξιακό "φάγωμα" στην Καβάλα, τη "διάλυση" της παράταξης της πλειοψηφίας στην Ξάνθη με μπροστάρη κάποιον "...", όπως και την περίπτωση της Κομοτηνής που φυσικά βολεύει και τον Εύρη....!!!!!!!
    Πρέπει και το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει κάποιους Δήμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/14 19:27

    Οι ευκολότερες δημοτικές εκλογές ever για τον Πετρίδη.Έχει και την πολιτική ωριμότητα το πόπολλο στο Δήμο Κομοτηνής να εκλέξει γυναίκα Δήμαρχο....
    Πανθρακικός-Άρης 4-0, για να μην ξεχνιόμαστε.Κάτι ανάλογο και στην εκλογή Δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/1/14 19:34

    Ωραία φωτό.Με φόντο το χάρτη που είχε φτιάξει ο Κατσιμίγας με τον Πετρίδη...TRAGIK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/1/14 19:51

    Με Πετρίδη δήμαρχο σε 3.5 χρόνια δεν δόθηκε σε κυκλοφορία ο δρόμος Κομοτηνή Καρυδιά μήκους 800μ. περίπου, και θα δοθεί νέα προθεσμία αποπεράτωσης του έργου. Τέτοιο δήμαρχο θέλετε; Να τον χαίρεστε μπουνταλάδες Κομοτηναίοι, το βρήκε και έτοιμο σε μελέτες και πιστώσεις απο τον Κοτσάκη. Είναι το μοναδικό έργο της θητείας του μιας σπιθαμής δρόμος και θα τελειώσει στο άγνωστο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/1/14 23:11

    Στον ποδηλατόδρομο το πλέον άχρηστο και ζημιογόνο έργο όχι μόνο της Κομοτηνής αλλά και του νομου δίνουν παράταση της ολοκληρωσής του. Αυτή είναι η προκοπή τους. ¨ανθρακας ο θησαυρός του Πετρίδη και των δεινόσαυρών που 20 και κάτι χρόνια βρίσκονται στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο της πόλης. Φτάνει πια το τίποτα που είχαν να δώσουν το έδωσαν, ολοταχώς αλλαγή φρουράς νεα μυαλά με οραματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/1/14 16:23

    αχ ολοι κουκλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.