16.1.14

Πλήγμα στον Παυλίδη η κάθοδος της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Συνομιλούσε και έτρωγε μαζί με στελέχη της Χρυσής Αυγής καθημερινά, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στη Ροδόπη προβαλλόταν μόνο από τον εκπρόσωπο της άριας φυλής στην Κομοτηνή, Σωτήρη Μπουζάρα. Ο λόγος για τον υποψήφιο της ΝΔ (νομίζει ότι η Συγγρού θα δώσει χρίσμα) στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ Γιώργο Παυλίδη. Αυτά βέβαια πριν την δολοφονία Φύσσα.
Μετά τις διώξεις μελών της Χρυσής Αυγής, το πολιτικό φλέρτ συνεχίστηκε αλλά στα κρυφά! Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Αναγέννησης ζήτησε από αρκετούς από αυτούς να είναι υποψήφιοι μαζί του και στους «επικοινωνιολόγους» της Χρυσής Αυγής στην περιοχή να κάνουν πόλεμο τον Γιαννακίδη.
Λίγο πριν τα βρουν όμως, η Χρυσή Αυγή, κεντρικά, αποφασίζει να κατεβεί αυτόνομη στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου και να ανακοινώσει τον υποψήφιο της την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 σε ειδική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη. Κλάααααμμμμαα ο Παυλίδης, κρέμασε μαύρες πλερέζες…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/1/14 16:43

    Piazza αρκετά από όσα καταλογίζεις στον Παυλίδη πιθανώς ευσταθούν, Το να ισχυρίζεσαι όμως πως διαθέτει φασιστικά ένστικτα είναι τουλάχιστον άστοχο. Τέτοιες τοποθετήσεις δίνουν λαβή σε σχόλια για την αξιοπιστία σου, την οποία φυσικά μπορεί να μην διεκδικείς στο έπακρο (άλλωστε όλοι μας τοποθετούμαστε στο δημόσιο διάλογο με βάση τις απόψεις μας) αλλά και σε καμία περίπτωση δεν θες να την απωλέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/1/14 17:11

    χαχαχα την πάτησε ο ένας του έγινε χρυσαυγίτης και ο άλλος blogger.ναι ρε για τον πετροβιτς λέω που είναι αυτό;θέλω να το δείξω στους φίλους μου και να γελάσουμε!το σβησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/1/14 00:12

    Γιαννακιδης και Παυλιδης τον πουλο.....η περιφερεια ΑΜΘ περναει στην ΧΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/14 12:05

      Θα καμαρώσουμε όλοι σε λίγους μήνες τους μουτζωτές και τους "κραιμάλαις" να ψηφίζουν υπερηφάνως όποιον τους τάξει ότι θα βάλει το γιο και την κόρη στο δήμο "έχταχτο υπάλληλο" ή όποιος θα μαζεύει τα σκουπίδια κάθε μέρα.

      Τα περί αξιοκρατίας και "κλιέφτες πουλητικοί"; Αυτά είναι για να περνάει η ώρα. Δεν τα πίστεψε κανείς, έτσι δεν είναι;

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.