30.1.14

Ο Χρήστος Μέτιος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

Στον Χρήστο Μέτιο, πρώην αντιδήμαρχο, καταλήγει ο Γιώργος Παυλίδης ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αντιπεριφέρεια Ροδόπης. Η απόφαση πάρθηκε στις αρχές της εβδομάδας, μετά την άρνηση της Σμαράγδας Μπραντζουκάκη να ηγηθεί του ψηφοδελτίου, αλλά η αρνητική στάση που κρατά ο Κώστας Μιχελής έναντι στην παράταξη, κάνοντας δηλώσεις δεξιά – αριστερά.
Η ΝΔ κατέληξε στο όνομα του Χρήστου Μέτιου, μετά το «άδειασμα» του στο Δήμο Κομοτηνής, καθώς ο ίδιος δεν ενημερώθηκε καν για την επιλογή της Φελίνας Καζάκου από το κόμμα, παρά του ότι ετοιμαζόταν για την υποψηφιότητα του εδώ και μήνες! Χρήστος Μέτιος λοιπόν…

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/1/14 16:17


    για το Νικολαιδη; αληθευει; παει για περιφερειραχης;απεναντι απο το Γιαννακιδη;
    αν ειναι ετσι ....ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ μη δουν ενα νεο ωραιο δραστηριο αμεσως να τον βουλιαξουν ..οσο για το ΜΕΤΙΟ; σαύτων τον τοπο ολα τα ειδαμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/14 17:52

    Χαχαχαχαχαχα! Τρίβει τα χέρια του ο Άρης...Παυλίδη πάρε και τον Αλέφαντο μαζί με τη Λουκά και δώσε πόνοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/14 09:49

    Αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται.Εφαγαν τον Κωστα.Αλλα πισω εχει η Αχλαδα την ουρα.Θα βγαλει πολλα... στην φορα απ οι λεει ο ιδιος.Τωρα που θα παει ο υπαλληλος που ειχε στο γραφειο αποσπασμενο.Φιλος του καιομοιδεατης.Αλθεια ο αντιπεριαρχης που δεν εκλεγεται,εχει δικαιωμα να αποσπα εμπειρο υπαλληλο απο παλιο ΥΠΕΧΩΔΕ.αΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο πΑΥΛΙΔΗς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/14 01:13

      Μην ανησυχείς για αυτόν , έχει βγει στην σύνταξη εδώ και πολύ καιρό . Πριν γράψεις καλά είναι να ενημερώνεσαι, για να μην γράφεις μπούρδες.
      Όσο για τις αποσπάσεις Υπαλλήλων στα γραφεία των περιφερειακών παρατάξεων τις προβλέπει ο Καλλικράτης. Αποσπασμένο Υπάλληλο έχει και άλλη παράταξη . Την αίτηση για την απόσπαση του Υπαλλήλου την έκανε και την υπέγραψε ο ίδιος ο Παυλίδης. Αν το λέει ο κ. Παυλίδης εκτίθεται , που δεν νομίζω.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31/1/14 14:05

    gia akomi mia fora kaike h nea dimokratia opws k ston dimo etsi k sti perifereia...ton paylidi den ton eidame den ton dokimasane..aporw me poia kritiria ginontai oi epiloges...me stin xara o giannakidis me paylidi k metio ..party kanei apo exthes...opws k me felina antistoixa o petridis...pws einai dinato na vazete aytoys...ti sas eftaige o kiriakos anti na ton vazete einai anthrwpos poy exei disindeseis katw..exei politiki embeiria exei ginaika gata..einai morfvmenos..epeidi den ton ithelan merikoi giati toys xaloyse to paixnidi...na kathisoyn ston pagko k na min milane...exoyn oloi logo s ayton ton topo vazoyn adinatoys anthgrwpoys gia na vgainoyn oi alloi perpatwntas..den ntrepeste..kathikia katastrepsate oli tin n.d stin rodopi..kathikia toy kerata..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/14 23:21

      Γιατι ο Μετιος ειναι αμορφωτος;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/2/14 03:11

    kale ne eides ...aporo ke go

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/2/14 23:31

    Γιαννακίδης ο νέος περιφερειάρχης ΑΜΘ..Πολύ καλός λόγος για εσωτερική μεταναστευση εκτός περιφέρειας ΑΜΘ.Εξάλλου με μνημόνια έως το 2020 μια χαρά κάθεται η φάση με Αρη ως το 2019. ΕΟΖ ΕΟΖ ΕΟΖ.,Χρυσός, Χρυσός, Χρυσός!!!
    Αλήθεια η ΠΟΛ.ΑΝ.(Αντωνάκης Σ, Δημητράκης Στ. και Άκης Γερ.) που στήνει τη φάση της ήττας των υποψηφίων της "ΝΔ" στη Θράκη για πόσο χαχόλους έχει αυτούς που πρόσκεινται στην δεξιά και κεντροδεξιά..?? Ποιοί είναι είπαμε οι υποψήφιοι της Εθνικής Αυγής στην Περιφέρεια ΑΜΘ..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/14 00:27

      Ε ποιοι θα 'ναι? κανενας μαχαιροβγαλτης, κανενας πορτιερης και τιποτα ληστες τραπεζων με καλασνικωφ προσφατως αποφυλακισθεντες...

      οπως και σ' ολη τη χωρα αλλωστε

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/2/14 20:25

    ainte vre kathikia toys exete oloys morfwmenous...anthrwpos na einai o allos oxi vodi....na diaprepei stin zwi toy...ithele k o dimarxilikia na fanike an ton theloyn i oxi..twra parakalaei gia perifereia..kiriakos k ksero pswmi...koloytoumbes tha kanete malakes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/2/14 23:36

    Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.