5.1.14

Έκλεβαν στην Κομοτηνή πετρέλαιο από φορτηγά δημόσιας χρήσης

Συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης από αστυνομικούς, τρεις άνδρες, ηλικίας 34, 25 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.   
Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης, που βρίσκεται στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, ένα αυτοκίνητο και τους τρεις δράστες, να αφαιρούν πετρέλαιο από φορτηγά δημόσιας χρήσης και επιχείρησαν να τους συλλάβουν. Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως ο 34χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ οι άλλοι δύο, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, διέφυγαν αρχικά τη σύλληψη. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να εντοπιστούν και να συλληφθούν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα των δραστών και πλησίον του  χώρου στάθμευσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 άδεια πλαστικά δοχεία χωρητικότητας 20 λίτρων το καθένα, 10 πλαστικά δοχεία 20 λίτρων, το καθένα, γεμάτα με πετρέλαιο, 1 σπειροειδής σωλήνας, διάφορα εργαλεία. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, προέκυψε ότι οι τρεις νεαροί, το ίδιο βράδυ αφαίρεσαν επίσης από άλλα δύο φορτηγά, συνολικά 200 λίτρα πετρέλαιο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/1/14 20:51

    Μια και είναι της επικαιροτητας. Ποσα παραθαλασια στον Νομο Ροδοπης εγιναν με κοινοτικα κονδυλια; Μηπως ο Εισαγγελεας να κανει ερευνα και στην Κομοτηνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/14 12:06

      Και όχι μόνο παραθαλάσσια αλλά και βουνίσια. Ο ν. ΡΟδόπης ("πας Θράξ βλαξ" ) είναι χαμηλά στη λαμογιά. Απλά επειδή είμαστε στη Ροδόπη, μας ενδιαφέρει το θέμα για τα δικά μας. Το κόλπο "κτίζω ξενώνα εικονικά με επιδότηση, κάνω υπομονή 5 χρόνια για το τυπικό, μου μένει η βίλα δικιά μου μετά την 5ετία" είναι το βασικό μοτίβο στην παλαιά Ελλάδα και φυσικά το μιμήθηκαν και αρκετοί στη Ροδόπη.

      Μαζί τα φάγαμε, δουλειά ο Εισαγγελέας έχει, απλά ούτε λεφτά για πληρωμή προστίμων δεν υπάρχουν πια, ούτε περιθώριο νομικής δίωξης αλλά και οι φυλακές είναι φουλ.

      ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

      Και μην πει κανείς "μα εγώ δεν έκανα σπίτι με επιδότηση"... Γιατί απαντήσεις ακόμα και σε αυτή την έσχατη άμυνα του "παραπλανημένου" σκατολαού υπάρχουν. Μπόλικες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/1/14 17:59

      Kαι στη Θάσο κάποιοςςςςςςςςςςςςςςςςςς μεγάλοςςςςςςςςςς

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/1/14 15:06

    μπράβο ωραίο σχόλιο.Αντί να σχολιάσεις ότι μας έχουν ξεκωλιάσει τα αδέρφια μας οι ρομά , είσαι άκυρος εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.