30.1.14

Θετικό κλίμα στις πρώτες συναντήσεις της υποψήφιας δημάρχου Ελένης Λαφτσή

Τους οικισμούς του Νέου Σιδηροχωρίου και της Νέας Ανδριανής επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής Ελένη Λαφτσή και συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Προβλήματα που έχουν να κάνουν τόσο με την τραγική κατάσταση των αγροτών, όσο και με το πρόβλημα του νερού αλλά και τους ταμιευτήρες. Παράπονα επίσης εξέφρασαν οι κάτοικοι για τα ζητήματα της ελλιπούς ιατρικής κάλυψης, αλλά και της καθαριότητας. Επίσης εξέφρασαν δυσφορία για την σημερινή δημοτική αρχή, δεδομένου ότι μετά τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές τους λησμόνησε εντελώς.
Από την μεριά της η υποψήφια δήμαρχος σημείωσε ότι αν οι πολίτες της δώσουν την δυνατότητα να εκλεγεί δήμαρχος θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες ώστε τα προβλήματα και γνωστά να γίνονται και να λύνονται. Ταυτόχρονα κάλεσε τους πολίτες να ρωτήσουν τον κ. Πετρίδη γιατί αυτοί δεν είδαν τίποτε από 22.000.000 ευρώ που πήρε ο δήμος από το ΕΣΠΑ. Μόνο ο ποδηλατόδρομος που έγινε κόστισε 3.000.000 ευρώ ένας ποδηλατόδρομος που δημιούργησε πολλά προβλήματα. Εκείνο πάντως που έγινε σαφές ήταν το θετικό κλίμα το οποίο συνάντησε η υποψήφια δήμαρχος από τους πολίτες.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/14 10:52

    PIAZZA ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ κ. ΛΑΦΤΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΙΤΟ. ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΒΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις φαντάσματα για την Ελένη Λαφτσή "σύντροφε". Το σχόλιο σου δεν δημοσιεύτηκε, γιατί παραπέμπει σε άλλο μπλογκ και πολιτική μας είναι να μην δίνουμε κλικ!!! Αν θες πάρε τα στοιχεία και τοποθέτησε τα σε όποιο σχόλιο θες. Κάνε copy paste. Με μεγάλη χαρά θα τα δημοσιεύσουμε.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/14 11:47

    PIAZZA ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΛΛΑ BLOG. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΣΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ''ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
    1) ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2013 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 22.000.000Ε ΑΛΛΑ 72.500.000Ε. ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ.
    2) Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ 375%.
    3) ΤΟ 70% ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 72.500.000Ε ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ (ΣΕ 29 ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) , ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ , ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ , 2 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ , ΤΣΑΝΑΚΛΕΙΟΣ Κ.Τ.Λ. . ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΤΡΙΝΑΣ.
    4) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΗ , ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ , ΠΑΓΟΥΡΙΑ , ΓΛΥΦΑΔΑ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΕΡΓΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ 13/01/2014 ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ. ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ , ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ. ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ. ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΕΡΓΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 3.000.000Ε''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/2/14 20:24

    Τα έργα του ΕΣΠΑ είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Πετρίδη. Δεν είναι καλή ιδέα να προσπαθήσει να χτυπήσει εκεί, γιατί θα κάνει τη νίκη του ευκολότερη. Επίσης τα έργα του ΕΣΠΑ δεν "κόστισαν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/2/14 13:40

    pou na pigene na dei diladi posa erga ebale h athina h h thesniki. kala entaxi, akires entelws oi paratiriseis ths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.