5.1.14

Η Κίνηση Πολιτών Τυχερού κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές τον Μάιο

Η Κίνηση Πολιτών Τυχερού, αφού βλέπει πως ο Καλλικράτης σε ότι αφορά τη χωροταξία των δήμων δεν αλλάζει, αποφάσισε τη δημιουργία παράταξης για τη δυναμική συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Με ανακοίνωση της, καλεί τους πολίτες του πρώην Δήμου Τυχερού σε συνέλευση, που θα γίνει στο Πολύκεντρο την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18:00 για να συζητήσουνε και να αποφασίσουνε για: 
  • Έγκριση του καταστατικού της Εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Κοινωνία Πολιτών Παναγίας Κοσμοσώτειρας». Δια μέσω αυτής της Εταιρίας συστήνουμε άτυπα τον Δήμο Κοσμοσώτειρας, και αξιοποιούμε τις πολλές δυνατότητες που έχουμε σε πολλούς τομείς.
  • Κοινή στάση και παρουσία στις εκλογές του Μαΐου στο σημερινό Δήμο Σουφλίου. Όλοι μαζί θα αποφασίσουμε για τη δημιουργία παράταξης και δυναμική συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές.
Η ανακοίνωση κλείνει, λέγοντας «εμείς αποφασίζουμε και όχι άλλοι για μας. Δημιουργούμε τις εξελίξεις και δεν σερνόμαστε από αυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.