23.1.14

Και οι χρυσαυγίτες με τον Απόστολο Φωτιάδη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Νίκος Κοζάρης ήταν μέλος του ΛΑΟΣ, αλλά εδώ και καιρό, έχει ασπαστεί την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Ήταν μάλιστα την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, στην εκδήλωση του κόμματος για την παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ στην Αλεξανδρούπολη! Σήμερα, δίπλα σε ποιον καθόταν;
Φυσικά, στον Απόστολο Φωτιάδη όπου ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη του υφυπουργού Οικονομικών του Σημίτη. Και οι νεοναζί στον αγώνα! Πράγματι πολυσυλλεκτικός ο δημοτικός συνδυασμός…

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/1/14 18:44

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΙΑΤΣΑ. ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/14 19:12

    sas pira3an oi xrisavgites !!!!!!gia tous xriso8ires tou lampaki oute kouventa !!!!!gia ton allo pou ekane dilosis <> ( na sas 8imiso einai einai o nin dimarxos pou polemai ta xrisorixia kai tis dinamis tou kakou) gia afto oute kix afto einai ENIMEROSI:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/14 09:58

      πρώτον ο Λαμπάκης όχι χρυσοθήρας δεν είναι, αλλά είναι ο μοναδικός με συνεπή στάση ενάντια στα χρυσορυχεία και του βγάζω και του βγάζω το καπέλο αν και δε συμφωνώ στα υπόλοιπα μαζί του.
      δεύτερον, όχι μόνο ρεμάλια, μαστροπούς και χρυσαυγίτες έχει μαζέψει ο λέρας ο Φωτιάδης αλλά και όλη τη μαφία από παλιννοστούντες και μή της Αλεξανδρούπολης...
      Είπαμε τα διακυβεύματα είναι άγρια σε αυτές τις εκλογές και για να σώσουν το τομάρι πολλοί βγάζουν μαχαίρια...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/1/14 10:49

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Το σχόλιο σβήστηκε γιατί έδινε link στο ραδιόφωνο STATUS. Εμείς διαφημιστές του υβριστή μας Αποστολίδη δεν γινόμαστε...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/1/14 13:46

      ΓΙΑ ΤΟΝ 09:58 Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ(ΠΡΟΣΦΑΤΟ)!!!!! ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/1/14 19:49

    Αυτα ειναι! Κε Λακη, εξαιρετικη επιλογη για ακομα μια φορα! ο "ακομματιστος" Πασοκος και ο "ακομματιστος" χρυσαυγιτης, μειγμα εκρηκτικο! περαστικα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/14 07:54

    ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΡΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ !!! ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΟΔΟΣΗΔΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΔΙΑ !!!! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΖΑΡΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ!!!!! ΤΟΥΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/1/14 13:21

    Καλά, για ηλίθιους μας περνάτε; Επειδή κάποιος πήγε σε μία εκδήλωση τι σημαίνει; Και εγώ πήγα στης Χρυσής Αυγής και μετά στου Λαμπάκη δίπλα. Στου Λαμπάκη ήταν και ΠΑΣΟΚοι και ένα σωρό διαφορετικοί άλλοι. Τι σημαίνει; Ότι είναι στην παράταξή του; Καταλαβαίνετε ότι είναι άκρως φασιστική αυτή η αντίληψη που περνάτε; Θα ανεχθούμε face control από εσάς ή οποιονδήποτε άλλο; Κόφτε το επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/1/14 14:51

    Piazza θα ήθελα να επισημάνω πως ο κάθε υποψήφιος καθόταν δίπλα στον κο φωτιάδη για να κάνει δηλώσεις. Ο κος Λαμπάκης παίζει το χαρτί των χρυσορυχείων, ενώ γνωρίζει πως την τελική απόφαση θα την πάρει η κυβέρνηση (δηλαδή ο κος Σαμαράς). Το θέμα των χρυσορυχείων ακούγεται πως είναι τελειωμένο δυστυχώς... Ο κος Φωτιάδης είναι ξεκάθαρα κατά κάθε επένδυσης που βλάπτει το περιβάλλον, δηλαδή κατά του χρυσού. Αλλά όπως φαίνεται αυτή τη γραμμή παίρνει ο κοσ Λαμπάκης από τους δέκα+ έμμισθους συμβούλους του. Piazza δε βλέπω σχόλιο για τις δηλώσεις του κου Φωτιάδη πως δε θα αμοίβεται στο Δήμο ούτε με ένα ευρώ. Επίσης, δε θα έχει έμμισθους συμβούλους, αλλά θα συνεργάζεται με τους δημοτικούς υπαλλήλους και τα συμβούλια της γειτονιάς που θα ξεκινήσουν. Στην τελική, ο κος Φωτιάδης -λόγω της θητείας του ως υφυπουργός γεωργίας και οικονομικών, μπορεί πιό εύκολα να χτυπήσει πόρτες για χρήματα από την Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/1/14 19:46

    Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές τα κόμματα δεν έχουν θέση. Εχω καλή μνήμη και άκουσα τον κ. Φωτιάδη να καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητα απο τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων του Δήμου Αλεξ/πολης θα τους κρίνουν οι πολίτες του Δήμου Αλεξ/πολης και θα αναδείξουν κατά την κρίση τους τους καλύτερους και τους ικανότερους. Θέσεις σαν αυτές που διατυπώνονται, ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ και σε κάθε περίπτωση ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ δεν αγγίζουν την δημοτική παράταξη του κ. Φωτιάδη, επιστρέφονται σε αυτούς που τις εκτοξεύουν. Σε κάθε περίπτωση αναδεικνύουν με τον χειρότερο τρόπο την κατηγορία των ανθρώπων που στερούνται επιχειρημάτων και πολιτικού λόγου και διαλέγουν τον εύκολο δρόμο της λασπολογίας.πίσω απο την ανωνυμία τους.ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/1/14 10:11

    giati h delkoy toy lampaki den einai xrysaygitisa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/1/14 10:50

    Πολλα λετε για τα χρυσωρυχεια. Είναι μήπως το μοναδικό προβλημα του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Το βάζει πρώτο στην αντζέντα ο Λαμπάκης γιατί δεν έχει κάτι άλλο να πεί. Δεν έχει ούτε 'έργο ούτε όραμα για τον Δήμο μας. Η θέληση των πολιτών στο θέμα των χρυσωρυχείων καταγράφηκε και η πολιτεία θα πάρει τις τελικές της αποφάσεις για την συγκεκριμένη επένδυση στην Θράκη. Σιγά μη έχει την δυνατότητα ο Λαμπάκης να σταματήσει κάτι. Ας κάνει την αυτοκριτική του και να αφήσει κατά μέρος την αλλαζονική συμπεριφορά, Ολοι κρινόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/1/14 12:04

    ΦΩΤΙΑΔΗΣ- ΛΑΜΠΑΚΗΣ σημειωσατε 1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/1/14 20:11

    Εσύ "έξυπνε" που λες ότι "όπως φαίνεται αυτή τη γραμμή παίρνει ο κοσ Λαμπάκης από τους δέκα+ έμμισθους συμβούλους του. Piazza δε βλέπω σχόλιο για τις δηλώσεις του κου Φωτιάδη πως δε θα αμοίβεται στο Δήμο ούτε με ένα ευρώ. Επίσης, δε θα έχει έμμισθους συμβούλους"

    Φτάνει με τον λαϊκισμό... Ο Λαμπάκης έχει 4 συμβούλους και όχι 10+ όπως δικαιούνται όλοι οι δήμαρχοι βάσει του Καλλικράτη και αυτοί οι σύμβουλοι δεν πληρώνονται από τον Δήμο αλλά από το υπουργείο Εσωτερικών.

    Οσο για το ότι ο Φωτιάδης δήλωσε πως δε θα αμείβεται από Δήμο ως δήμαρχος, φυσικά και δεν θα αμείβεται ούτως ή άλλως αφού παίρνει βουλευτική σύνταξη και δεν δικαιούται και δεύτερο μισθό. Αφήστε τον λαϊκισμό και την κοροϊδία. Ο Φωτιάδης αφού είναι τόσο φιλάνθρωπος ας μην παίρνει και να χαρίσει στο κράτος την παχυλή βουλευτική του σύνταξη και ας αφήσει τα πολιτικάντικα και το δούλεμα του κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/1/14 13:49

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΛΙΟ PIAZA ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ..... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/1/14 15:37

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΣΟ ΤΡΟΛΛ ΕΙΣΑΙ ΡΕ;;;;;;;;ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Η ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ...ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΜΠΑΚΗ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ POPOLO ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΦΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/1/14 19:02

    @ Ανώνυμος 25/1/14 20¨11

    Είναι της μόδας τελευταία να χρησιμοποιείται ο όρος λαϊκισμός κατά κόρον... Έχει μάλιστα δυο έννοιες, μια θετική και μια αρνητική. Το λεξικό Cambridge ορίζει το λαϊκισμό ως «πολιτική ιδέα και δράση που στοχεύει στην αντιπροσώπευση των επιθυμιών και των αναγκών του απλού λαού».

    Ο κ. Λαμπάκης αντίθετα, στοχεύει στην αντιπροσώπευση των επιθυμιών και των αναγκών, του τεράστιου εγώ του... Έχει αποδείξει επανειλημμένα πως τον χαρακτηρίζει ο δεσποτισμός... Είναι σχεδόν αδύνατον να του μεταφέρει κάποιος δημότης τους προβληματισμούς του, γιατί απλά έχει τις πόρτες του κλειστές.

    Μια βασική διαφορά ανάμεσα στους δυο, είναι πως ο κ Λαμπάκης λειτουργεί με βάση το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν". Ο κ Φωτιάδης από την άλλη, έχει ανοιχτή την πόρτα του σε ΟΛΟΥΣ τους δημότες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, διότι σε μια πραγματική δημοκρατία, η άποψη του κάθε μέλους της κοινωνίας πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν.

    Όσο για τον κ. Φωτιάδη, αν πιστεύεις πως έχει ανάγκη από χρήματα, μάλλον είσαι γελασμένος και λαϊκίζεις (;) 'Ολοι γνωρίζουμε πως υπήρξε ένας εξαιρετικά επιτυχημένος δικηγόρος, ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του τόπου χωρίς να προσποιείται και μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από το νυν δήμαρχο.

    Θέλεις μήπως να σου απαριθμήσω τα έργα και τα χρήματα που έφερε στον τόπο μας όλα αυτά τα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/1/14 15:09

    Τελικά ρε piazza όποτε βάζεις ανάρτηση για χρυσαύγουλα,πάντα πρώτη σε αναγνωσιμότητα είναι.Μήπως να μας προβληματίσει ΚΑΙ αυτό? Λέω εγώ τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ13/3/14 17:00

    Μπραβο!!!!Ευγε !!!Αν με αυτα τα τοσο ΣΟΒΑΡΑ αχολειστε εκει στην Αλεξανδρουπολη και την τοση παραπληροφορηση απο δηθεν ειδησεογραφικα portals ειστε αξιοι της μοιρας σας και καλως εχετε να σας κυβερνουν αυτους που εχετε.Τοση αντικειμενικοτητα απο το συγκεκριμενο blog δεν θα την αντεξω !!Και μαθετε και λιγη ορθογραφια ,την εχετε δολοφονησει και εκτελεσει πολλαπλως αυτη την Ελληνικη Γλωσσα!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.